2777
2789
عنوان

معجزه ی پرپشتی موهام

66823 بازدید | 20 پست

راه کار و تجربه رویش مجدد مو و ضخیم شدن مو 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینستا بزن ‍سوگند_مو# برو داخل پیجش.... 🤭

پیجشو دیدم 

شما از تجربیات خودت بگو 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
خواهر فک کردم میخای پیشنهاد بدی چی معجزه کرد 

خودم دنبال معجزه ام 

منم تجربیات تجربیات اونه... چون راه کاراشو استفاده کردم

از چی مثلا ؟ 

موهات پر پشت شد ؟

از چی مثلا ؟  موهات پر پشت شد ؟

از روغن هایی ک گفته استفاده کردم پاکسازی پوست. رفع یبوست. نشسته حمام کردن و... من ریزشم خیلی کم شده اما الان پلی کیستم شدید شده داره بر میگرده و باید اول اونو رفع کنم ک ارادش رو ندارم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
از روغن هایی ک گفته استفاده کردم پاکسازی پوست. رفع یبوست. نشسته حمام کردن و... من ریزشم خیلی کم شده ...

من روغن رزماری روغن سیاهدونه تخم شنبلیله حنا استفاده کردم ریزشم کم شده اما موهام پر نشده 

من روغن رزماری روغن سیاهدونه تخم شنبلیله حنا استفاده کردم ریزشم کم شده اما موهام پر نشده 

عزیزم برای پر شدن چند سال طول میکشه... چون باید موهای قبلی در بیان... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...