2777
2789
عنوان

حسودا دستا بالا

168 بازدید | 23 پست

واقعا ادم دلش میشکنه میبینه توی یه تایپیک طرف از درآمد بالا و خرج کردناشون میگن و یکی مثل مناقدر ضجه میزنه که بتونه پولاشو جمع کنه آخرش همش من بدو خوشبختی بدو  ....ای خدا شکر ولی منم آدمم نیستم😔 منم دل دارم ندارم😭😢حق من این بود چه کردم تاوانشو اینطوری دارم پس میدم خدا جون شکرت که بچه هام سالمن ولی به همون خداییت قسم دخترم پر از حسرته مامانت بمیره

کی میفهمه حسرت چیه

کی میفهمه وقتی بچه یه چیز ساده ازت میخوادو نتونی براش فراهم کنی و همراهش بغض کنی یعنی چی

آرره . آره  من حسودم حسود  منم  اعتراف میکنم زمونه حسودم کرده پستو بلندیا حسودم کردن 

من نمیدونم...ولی مادر شوهرم..وچند نفر دیگه گفتن من حسودم ..نمیدونم شاید هستم..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که همش میگم الهی جای من باشین ببینم حسود نباشین

خدا خودش میدونه من حسودم یا نه...جاریم بارداره...شوهرم و مامانش و یک نفر دیگه بهم گفتن تو حسودی....در صورتی که من اینجوری نیستم..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

به پول و مال و اموال کسی حسادت نکردم، اما به روابط بعضیا چرا،، مثلا رابطه مادرشوهرم با دختراش

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خدا خودش میدونه من حسودم یا نه...جاریم بارداره...شوهرم و مامانش و یک نفر دیگه بهم گفتن تو حسودی....د ...

حسودی یعنی اینکه کسی چیزای خوب داره ناراحت بشی و دوست نداشته باشی ولی اینکه بخای تو هم مث اون داشته باشی و از داشته های دیگران ناراحت نشی حسرت 

من بیپولی زیاد کشیدم الان هم درآمدی ندارم ولی آدم چرا باید خودشو مقایسه کنه که عذاب بکشه 

چطور این حرفو میزنی من چطور برم خونه هم سن و سالام خونه فامیلام وضعشون رو رفاهشون رو ببینم و با شیر آب زنگ زده وپرده دستشوییم گچای ریخته شده خونم مقایسه نکنم 😔اره همه میگن شماهم روش من عادت کردم😭

حسودی یعنی اینکه کسی چیزای خوب داره ناراحت بشی و دوست نداشته باشی ولی اینکه بخای تو هم مث اون داشته ...

پس چرا میگن تو حسودی من که دوست دارم همه داشته باشن منم مثل اونا باشم چی میشه مگه

با پوست و خونم درکت کردم 

منم دارم میبینم همه دوستام رفتن از بهترین جاها لباس زمستونی گرفتن برای بچه هاشون ولی بچه های من هیچی .البته ما مشکل مالیمون فقط بخاطر این مملکته خراب شدس که ۹ ماهه حقوق شوهرمو ندادن

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
هر کی با مامان خودش صمیمی تره

بحث فقط صمیمیت نیست،،، رابطشون عالیه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.