2777
2789
عنوان

دوستم میگه منو برا شوهرت بگیر 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 11549 بازدید | 285 پست

دیگه مستقیم داره میگه منو برا شوهرت بگیر دیگه چی میخوای بگه😐ادمی که با حیا باشه ادمی که عوضی نباشه این حرف رو حتی به شوخی هم زشت میدونه.بندازش بیرون از زندگیت 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو سایت همسریابی عضو شو با یک پسر معلول ازدواج کنی خوشبختر میشی من دیدم ازدواج کردن خوشبخت ان .اما در مورد خودت هرگز زنی تو رندگیت وارد نکن چه سالم چه غیر سالم  فردا که بچه دار بشه حق خودت کنار .حق بچه هات ضایع میشه 

پاش لنگ هست 

وااا . مادر همکلاسی پسرم پاش لنگه خوشگل و خوش سر زبون شوهرشم خوشتیپ و همه چی تموم .. مگه لنگه نمیتونه ازدواج کنه یا دور ازجونتون هووو بشه 😐 قطع رابطه کامل هم خودت هم شوهرت باهاش بنظرمن .

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

اول اون شوهرتو بشون سرجاش که به پای لنگم رحم نداره و تو کار دختره و حرفاشه

بعدم عقل نداشته خودتو صدا کن ببین چی میگه در رابطه با دوستت!!!!!!!!

در آخرم اکر صلاح دونستی قطع رابطه کن باهاش!!!!😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
جدی میگه یا شوخی

نمیدونم ولی هر چی میگه من بدم میاد کلا خاستگار نداره دنبال شوهره زیاد

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 اول اون شوهرتو بشون سرجاش که به پای لنگم رحم نداره و تو کار دختره و حرفاشه ...

اخه رفیق بیست ساله ایم

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792