2777
2789
عنوان

واقعا چيكار كنم

92 بازدید | 6 پست

از وقتى قرنطينه شد و همه جا بسته شد باشگاه نرفتم.تازه دو سه ماه بود كه مرتب ميرفتم و اومده بودم رو فرم.ولى تو قرنطينه مثل همه نشستم تو خونه و هر روز در حال پخت و پز و خورد و خوراك بودم.بعد از اونم يه امتحان مهم داشتم كه خودمو براش آماده ميكردم.تمام تابستون نه وقت ورزش داشتم نه جون رژيم گرفتن.

حالا به دوستم گفتم ميام از فردا باشگاه.با مربى هم هماهنگ كردم.چون بخاطر كرونا تعداد محدود تو ساعت مشخص ميتونن تو باشگاه باشن و مثل قبل نيست كه همه با هم ورزش كنن.

كلا منظور اينكه به همه گفتم و قراره فردا برم.

ولى الان فهميدم شهريه شده ٢٢٠ تومن.برنامه هم ٦٠ تومن 

خيلى زياده

تو اين گرونى و بى پولى واقعا سختمه

از طرف ديگه هم واقعا خيلى چاق و بد هيكل شدم.رژيم هم گرفتم ولى نتيجه نداد.ورزش يچيز ديگه است.از نظر روحى هم خيلى بهش احتياج دارم.چون خيلى تنهام ميرم باشگاه دوتا همسن خودم ميبينم دلم وا ميشه.

اگه فردا هم نرم آبروم پيش دوستم و مربى و بقيه ميره.چون رزرو كردم و زشته بزنم زيرش

برو تو با این روحیه الان باید 500 پول مشاوره بدی

وقتی میدونی هم جسمی هم روحی حالت خوب میشه بنظرم ارزشش داره

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
برو تو با این روحیه الان باید 500 پول مشاوره بدی وقتی میدونی هم جسمی هم روحی حالت خوب میشه بنظرم ار ...

آره خيلى بهش نياز دارم ولى ماهى نزديك سيصد خيلى زياده برام

كلا ماهى ٥٥٠ خرجى دارم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خيلى بهش نياز دارم ولى ماهى نزديك سيصد خيلى زياده برام كلا ماهى ٥٥٠ خرجى دارم😭

لعنت_به_گرونی#  

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
منم می خواستم برم ترسیدم فردا برم قیمت بپرسم

خيلى ناراحتم

حتما اول قيمت بپرس.نميدونم جاى ديگه چقدره.

من اگه برم تا آخر ماه هيچى نميمونه برام

نرم آبروم پيش همه ميره