سحرناز۹۹ مدیر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 421 عنوان تعبیرخواب | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 17 پست کسی تعبیر خواب بلده؟خواب دیدم جشن عروسی خودمه و خیلی خوشحالمولی دامادو ندیدم 1399/07/05 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیداتنها عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 4245 ببین گلم عروسی اگر ببینی عروسی خودته تعبیرش خوب نیس تعبیر طلا هم میشه اینکه به بزرگی میرسی و ... خیلی ممنون عزیزم خدا بهت خیر و شادی بده😍😍 الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
سحرناز۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 421 عزیزم منم دیشب خواب دیدم میرم عروسی خیلی مجلل خانما کلی طلا ازشون اویزونه منم کلی طلا دارم. ... انشالله خیره و براتون شادی و برکت میادمن اشتباه کردم این پست رو گذاشتم. حدیث داریم که خوابتونو برای کسی تعریف نکنید مگر اینکه بدونید به خیر و نیکی تعبیرش میکن. چون هرجور تعبیر کنند همون میشه.انشالله براتون بهترین ها پیش میاد
دختررویایی۸۱ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 2101 خودم بودم 😅 صبح اینترنتم قطع و وصل میشد. چند بار پست کرده بودم. الان اینترنتمو روشن کردم از رو نو ... عه چ باحال عزیزم خنده خوب نیست تو خواب صدقه بده قرآن بخون girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸