خانوما من چشام خماره..اگه ریمل بزنم خیلی خوشگل میشن ولی بدون ریمل کسی نگام کنه فک میکنه بی حالم.خط چشمم بلد نیستم بکشم..بنظرتون با کاشت مژه میتونم یکاری کنم چشام گرد نشون بدن و از خماری در بیان؟
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
یا ملائکتی قد استحییت من عبدی ولیس له غیری فقد غفرت له:(ای فرشتگانم من از بنده خود[گناهانش ] شرم دارم واو جز من پناهی ندارد،پس آمرزیدمش ) 😢 لطفا برای سلامتی خانوادم وخانوادهاتون وبرای رسیدن به حاجاتم یه صلوات بفرستین😍😍
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
مگه خمار خوشگله؟؟متنفرم از این مدل.واقعا خسته کنندس.رفتم دکتر. دکتر بهم گفت نمیترسی ک.منشیش گفت نه ...
بابا عکس بده دیگ
ما قوه تصورمون زیر صفره 🤪🤪🤪
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩