2777
2789
عنوان

با چشای خمارم چیکار کنم اخه😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 219 پست

پز.دادن.کار.غلطی.است#  

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
لثه بالا پایین پلکتو مداد بکش 

لثهههه 😮😊😊😮😮

یا ملائکتی قد استحییت من عبدی ولیس له غیری فقد غفرت له:(ای فرشتگانم من از بنده خود[گناهانش ] شرم دارم واو جز من پناهی ندارد،پس آمرزیدمش )     😢          لطفا برای سلامتی خانوادم وخانوادهاتون وبرای رسیدن به حاجاتم یه صلوات بفرستین😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پز زیر پوستی بودا

مگه خمار خوشگله؟؟متنفرم از این مدل.واقعا خسته کنندس.رفتم دکتر.

دکتر بهم گفت نمیترسی ک.منشیش گفت نه بابا خودش بی حال نشون میده ولی حتما قویه.حالا‌من‌ماسک داشتم فقط چشامم معلوم بود.

نه مدل چینی ها نیست.چشام حالت دارن ولی خمارن ینی انگار بی حالن مدل چشام بدون ریمل.ولی با ریمل‌چون مژ ...

خب پس فهمیدم. منم خودم ریمل چشامو خیلی خیلی جذاب میکنه  . دوس دارم مژه بزنم هی پشیمونم میکنن میگن زود ب زود ترمیم میخاد و کلا مژه ها خودتم داغون میشه بیخیال میشم

پزو ها را تحویل نمیگیریم#  

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

حالا ک هر کی ب هرکیه منم هانده ارچلم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
مگه خمار خوشگله؟؟متنفرم از این مدل.واقعا خسته کنندس.رفتم دکتر. دکتر بهم گفت نمیترسی ک.منشیش گفت نه ...

بابا عکس بده دیگ

ما قوه تصورمون زیر صفره 🤪🤪🤪

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩