2777
2789

من سه چهار سالی هست که ازدواج کردم و تا بحال هیچوقت مث بقیه خانما عاشقه مادر شدن نبودم و این پروسه رو فقط بخاطر طبیعت زندگی قبول داشتم و هیچوقت هم تا بحال ب تصمیم ب بچه دار شدن هم فکر نکرده بودم ب دلایل مختلف،از شرایط جامعه و اوضاع مالی گرفته تا حتی قبول این مسئولیت بزرگ

خلاصه ک ما تو این چند هفته ای کم و بیش با همسرم حرف زدیم راجبش و چون من تصمیم دارم تا آخر سال بیشتر نرم سرکار گفتم شرایط خوبیه ک حین استفاده از بیمه بیکاری دوران بارداری رو هم طی کنم...

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

از اونجایی ک طبق نظر شخصیم دوس داشتم فرزند اول پسر و دوم دختر باشه با همسرم ب فکر افتادیم ک یه رژیم غذایی رو مراعات کنیم و ببینیم خدا چی میخاد

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده برادر همسرم دوتا دختر دارن،خونشون بودیم و صحبت از پسرزایی شد و دیدم خاهر همسرم میگه تعیین جنسیت از طرف زن هست و فلان چون خودش دوتا پسر داره خخ عاقا بحث بالا گرفت و من توجیهشون میکردم ک برعکسه،ولی این بین انقدر ناراحت شدم ک حرفایی که حتی بین زنا گفته میشد نشون از این داشت ک پسر بهتره

شماها تا بحال تو این شرایط گیر افتادین؟برخوردتون چی بوده؟

جالبه همشونم اعتقادشون بر این بود که تربیت دختر سختتر از تربیت پسره😮😮

خانواده برادر همسرم دوتا دختر دارن،خونشون بودیم و صحبت از پسرزایی شد و دیدم خاهر همسرم میگه تعیین جن ...

من کلا کاری ب این قضایا ندارم ولی شنیدم جدای از قضیه ژنتیک ک اسپرم جنسیت رو تعیین میکنه، این تخمک هست ک اسپرم مورد نظرش رو انتخاب میکنه😑

شماها تا بحال تو این شرایط گیر افتادین؟برخوردتون چی بوده؟ جالبه همشونم اعتقادشون بر این بود که تربی ...

من دختر و ترجیع میدم کاری ب حرفاشون ندارم هرچی میخوان بگن مهم نیست. مسئولیت بزرگ کردن ی پسر خیلییی سخت تر از دختره و حس میکنم از پسش برنمیام

من دختر و ترجیع میدم کاری ب حرفاشون ندارم هرچی میخوان بگن مهم نیست. مسئولیت بزرگ کردن ی پسر خیلییی س ...

پسر بزرگ کردن سخت تر و خرجشم بیشتره،من بودم با فامیل شوهر یر جنس بچه بحث نمی کردم،میگفتم هر چی خدا بده،ایشالا سالم باشه و کلا بحث رو عوض می کردم