2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 26 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آزمایش بتا چنده اول بارداریت؟

منم یکی داشتم میشه جواب بدم شاید کمکم کردی؟

من چند روز بعد تاخیر ۲۴۰۰

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

ببین اسی من کلا بهت میگم من بتام هفته چهارم ۲۰۰ بود و هر سه تاش هفته ۵ سقط میشد بدون نیاز به کورتاژ

بعد رفتم دکتر فارغ البته من مشهدم من قبلش مرکز ژنتیک رفتیم و تمام آزمایشات چه ژنی و چه هورمونی هم خودم و هم شوهرم هیچ مشکلی نداشت سالم سالم.بعد دکترم گفت به محض بارداری بیا جوری که من ۲۷ روزه پریود میشم روز ۲۸ که بی بی چک زدم و یه خط کم رنگ افتاد همون روز رفتم دکترو ازهمون روز به مدت نه ماه هر روز واکسن آنوکسپارین ۴۰۰ و قرص دوفاستون روزی سه تا خوردم.واکسنم دور شکم زدم نزدیک ۲۵۰ تا واکسن زدم حتی یه هفته بعد زایمانم زدم.

بله شما کی سقط کردین؟قلبش تشکیل شد یا نه

طبق آخرین پریود اوایل ۷هفته بودم 

ولی ساک خالی تو ۵ و دو روز آخرین سونو نشون داد ک سقط شد همون شب 

البته قبلش سه روز بستری بودم بیمارستان تا ساکو دیدن اندازشم ۷میل بود ، قبلش به خارج رحمی مشکوک بودن 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
ببین اسی من کلا بهت میگم من بتام هفته چهارم ۲۰۰ بود و هر سه تاش هفته ۵ سقط میشد بدون نیاز به کورتاژ ...

وای خدا چ سخت 

ببین اسی من کلا بهت میگم من بتام هفته چهارم ۲۰۰ بود و هر سه تاش هفته ۵ سقط میشد بدون نیاز به کورتاژ ...

من اخرین بارداریم یه روز بعد موعد پریودم بتام 1000بالاتر بود  از سه ماه قبل اسپرین میخوردم ولی تا یه هفته بعد تاخیر پریود. امپول رو برام شروع نکرد. بعدم ک شروع کردم میزدم توی رانم. بعد هفته 6 لکه بینی داشتم رفتم دکتر سونو کرد قلب تشکیل شده بود.. سونو واژینال البته... دکتر نمیدونم چرا. ولی گفت امپول را قطع کن تا یه هفته بعد شروع کن. من دو روز بعد اینکه قطع کردم.یکم علایم بارداری داشتم. یهو قطع شد.. تا یه هفته صبر کردم بعد رفتم دکتر. گفت قلب نداره دیگه. نمیدونم چرا باز اینطوری شد🙁