2777
2789
عنوان

جهیزیهسلا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 37 پست
خدایی خواهرشوهر میبرید جهاز خریدنی همین میشه دیگه حالا که اینطوری شد ایرانی نخر

خداشاهده نمیخواستم ببرم مادرشوهرم گفت ناراحت میشن بذار میخوای یک عمر باهاشون باشی از دست من ناراحت بشن تا تو.مگه میشد نبریش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق با مامانته کاملا درست میگه خب نزار پروشن خانواده شوهرت.  والامارک یخچالت که اصلامعروف نیست. ...

اره والا.ولی هی میگن اینو بخر اینو بخر یا میگن مارسم داریم فامیلامون بیان اگه یک مگس کش نداشته باشی هم ایراد میگیرن یا میگن ما رسم داریم عروس واسه یک یا دوسال باید خوار وبار بیاره یا میگن ماهی بزرگ واینا حتما باید داشته باشی و وسیله های دیگه هم نگم واست😭😭😭😭

اره والا.ولی هی میگن اینو بخر اینو بخر یا میگن مارسم داریم فامیلامون بیان اگه یک مگس کش نداشته باشی ...

وا چه پرووو خو تو هم بگو ماهم رسم داریم وسیله های برقی همه یه مارک باشن

خب حق داره مادرت  گرون شده همه چی

اره والا حق داره منم بهش گفتم دیگه وسیله خوب نگیر

الان میگن گازتو بخر دیگه 

مامانم هم گفت حالا که اینطور شد اگه خونت گاز داشت نمیخرم

اره والا.ولی هی میگن اینو بخر اینو بخر یا میگن مارسم داریم فامیلامون بیان اگه یک مگس کش نداشته باشی ...

غلط کردن توام بشین چندباربگو مارسم داریم فامیلامون بدمیدونن عروس سرویس طلاش سبک باشه بایدسنگین بخرید بایدفلان وبیسار کنید به.... خوردن بیوفتن

واقعا بگم؟؟؟باشه پس ایندفعه جلو همشون میگم

معلومه که بگووووو, پرسیدن داره اخه?? 

بگو وای حالا چیکار کنیم مافامیلامون رسم دارن بایدسرویس بگیریدخانواده شوهربرام سنگین والامیگن بیچاره دختر به چه کسایی دادین

چیکار کردی؟؟؟گوش دادی یا باهاشون دعوا راه انداختی ؟؟؟

ب شوهرم میگفتم قراره من ازینا استفاده کنم وسایلای منه نظرم مهمه ولی بی فایده بود حتی مادرشوهرم تنها میرف خرید

بعدش ب این نتیجه رسیدم بزا کار خودشونو بکنن بعد عروسی منم کم کم جهیزیمو عوض میکنم 

چی بگم عزیزم؟؟؟مگه میشه چیزی بهشون گفت زود بهشون بر میخوره

اگ تو جهیزیت دخالت میکنن فردا تو مسائل زندگیت 

اشتباه کردی باید میرفتی قسمت مارک دارا باید نشون میدادی و اندازه حقت هستی ن اینکه بقیه برات تصمیم بگیرن حالام ک اینجوری شد شمام همه چیوووو ایرانی بدین چون خودشون جنس بد پسندن پ لابد دوس دارن اگرم گفتن بگو مطابق علایقتون اوردم 

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
واقعا بگم؟؟؟باشه پس ایندفعه جلو همشون میگم

با سیاست جلو برو نزار فک‌ کنن بی عرضه ای وگرنه تا اخر عمر همین بساطه وسایل هرچی گفتن بعد عروسی بگوو همه رو باید عوض کنین ک حساب دسشون بیاو

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰