2777
2789
عنوان

یکم غمگینم

100 بازدید | 22 پست

دیروز همکلاسی سابقمو دیدم که سال اولش بود داشت ازاد یه رشته‌ی خوب میخوند، اونوقت من اینجام و پول آزاد ندارم یا باید بمونم یا یه رشته‌ی دیگه برم.

همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم غمگینم خیلی حالم خرابه 

ولی عزیزم سعی نکن از الان واسه چیزای پیش پاافتاده خودتو ناراحت کنی واست میشه عادت

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

من مدوستم فرهنگیان قبول شده برم خودمو پرت کنم از ساختمون دوطبقه پایین اخه 😤😤😤😤😤😤

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
پیش پا افتاده؟ آیندم میتونست باشه

چیزی ک ناممکنه و شما کتری درموردش نمیتونی انجام بدی پس اهمیتی برای فکرکردن نداره

الان شما تا فردا بشین غصه بخور بگو ما پول آزاد نداریم... چی حاصل میشه؟ پول میاد تو دستت؟ نه نمیاد. 

فقط روان خودتو خراب میکنی

انقدرررر تو زندگی اتفافا هست ک حسرت الانتو رو میخوری با این دغدغه های کوچیک. 

بجاش به خودت بگو من پول دوستم رو ندارم ولی اراده ای دارم که هزار برابر پول اون قدرتش بیشتره... میشینم میخونم بهترین رشته رو میارم و بهترین اینده نصیبم میشه مطمئن باش اینجوری لذت چیزی ک بدست میاری خیلی بیشتره چون همه چیزش رو خودت بدست آوردی با تلاش خودت با اراده خودت

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙