2777
2789
عنوان

پوشک محافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 55 پست
دستاتو ميبوسم عزيزم ان شاءالله صداى شما به عرش برسه و عزيزم شفا بگيره واقعا درمونده شدم غسل صبر همي ...

الهی زنده باشی گلم . 💖💖💖

حتما اون عزیز دلت هم به لطف چهارده معصوم شفا پیدا میکنه . مطمئن باش گلم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی فدات قلب مهربونت بشم من خواهر   از ته قلبم برات دعا کردم رو  لبت همیشه خنده باش ...

واى شرمندم كردى عزيزم ان شاءالله تمام اين دعاهاى خيرى كه در حقم كردى با صد برابر انرژى بيشتر به خودت برگردن و روز به روز خوشبخت تر از ديروز بشى مهربونم🌹ان شاءالله بياى خبر خوب بارداريت بهم بدى

واى شرمندم كردى عزيزم ان شاءالله تمام اين دعاهاى خيرى كه در حقم كردى با صد برابر انرژى بيشتر به خودت ...

دورت بگردم . مرسی فدات بشم 

انشاالله ... 

کوچولوی نازت و بپوس 

مراقب خودت باشه 

🌻😗

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
ببخشید سایزاش چجوریه؟یعنی مثلاً ب چند کیلو میخوره اینی ک شما گرفتی؟قیمتش چنده؟ فک کنم حداقل باید ۶ ...

دایرکت که پیام بدید بهشون.سن و قد و دور کمر و دور ران بچه رو میپرسن بر اون اساس راهنمایی میکنن واسه سایز.

من پارسال4 تا پوشک گرفتم که هر پوشک خودش یه پد داره. دو تا هم نمگیر گرفتم.

تو پیجش بری فیلماشو ببینی متوجه میشی نمگیر و پد چیه.

پارسال من پوشکو 38 تومن گرفتم.نمگیر دونه ای 25.

حدود 210 تومن شد.

با خودم گفتم خرج یک ماه پوشکو دادم نهایت اگه خوب نبود یک ماه استفاده میکنم بعدش میندازم دور.

خداییش چند ماهه دارم استفاده میکنم.

بستگی داره بچت روزی چند تا پوشک خیس کنه.

پسرم من روزی 3-4تا 

منم خیلی تنبلم به شستشو با دست به خاطر همین همه رو آخر شب با هم میشستم پهن میکردم خشک بشه تا صبح.

الانم یک ماهه میخوام از پوشک بگیرمش از پوشک دکمه ای بدون پد به جای شرت آموزشی استفاده میکنم.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
دایرکت که پیام بدید بهشون.سن و قد و دور کمر و دور ران بچه رو میپرسن بر اون اساس راهنمایی میکنن واسه ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

پسر من ۵ یا ۶ تا روزی استفاده میکنه

یعنی آخر شب میندازی ماشین همه رو یا میگی یهو جمع شه راحت تری با دست میشوری؟

ممنون عزیزم از راهنماییت پسر من ۵ یا ۶ تا روزی استفاده میکنه یعنی آخر شب میندازی ماشین همه رو یا م ...

من نمیتونستم پسرمو حتی واسه چند دقیقه تنها بذارم به خاطر همین شبا که میخوابید پوشکا رو میشستم.اگه بتونی همون لحظه بشوری خیلی راحتتره شستنش چون اگه بمونه جیش خشک میشه شستنش احتیاج به دقت بیشتری داره.لازمم نمیشه 6 تا پوشک بخری

ولی واقعا جنس پارچه پد عالیه اصلا لک پی پی به خودش نمیگیره.منم باور نمیکردم قبلش.

صاحب پیج میگه پوشکا رو با آب ولرم با دست باید شست که دوام داشته باشه.راست میگه من 9 ماه با دست شستم هیچیش نشد.

در صورتی که خودشون میگن تا 6 ماه.

اما این یک ماهه که دارم از پوشک میگیرمش پوشکا رو با لباساش میندازم ماشین چون زود به زود خیس میشن.تو این یک ماه کیفیتشون کمتر شده چون با ماشین شستم

ممنون عزیزم از راهنماییت پسر من ۵ یا ۶ تا روزی استفاده میکنه یعنی آخر شب میندازی ماشین همه رو یا م ...

البته اگه بچت زیر 6 ماهه به نظرم 3 تا پوشک بخر چون کوچیک میشه.

پسر من یک سال و نیم بود تا الان که حدود یکسال گذشته دیگه اونقدرا رشد نکرده واسه همین پوشکا کوچیک نشدن.