2777
2789
عنوان

ریزش مو و ابرو

108 بازدید | 6 پست

من مو و ابرو های خیلی پرپشتی داشتم 

اما الان ماه ها است که ریزش گرفتم و روز به روز ابروها و موهام کم پشت تر می شود. حتی تا پارسال موهای بسیار ضخیمی روی صورتم در میومد اما الان صورتم اصلا مو نداره دلیلش چی میتونه باشه؟ چیکار کنم خیلی ناراحتم😞

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

اصلا دیگه ابرو ندارم😭

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روغن فندوق برای ابرو خوبه.. احتمال پلی کیست بودن دارین سوگند_مو# تو اینستا بزن برو داخلش ببین چی ...

روغن فندق دیشب زدم به تاج ابروم کلا ریخت😭

روغن فندوق برای ابرو خوبه.. احتمال پلی کیست بودن دارین سوگند_مو# تو اینستا بزن برو داخلش ببین چی ...

نمیاره پیجشو

روغن فندق دیشب زدم به تاج ابروم کلا ریخت😭

عزیزم به این سرعت اثر نمیکنه... بعدم شاید به شما نمیسازه یه چیز دیگه بزن.. سرمه بزن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

میشه در خواست دوستیمو قبول کنی تا تاپیک دیدم پست گذاشتی درباره پلیسی سوال دارم

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭