2777
2789
عنوان

مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مخ شو زده بدجوری😂😂ما هم ی همسایع داشتیم ک زنش با دو تا بچه وقتی شوهرش نبود و برا کار ب ی شهر دور میرفت با مردای متاهل وارد رابطه میشد ی روز دستش رو میشه شوهرش طلاقش میده .زنه هم می ره خونه باباش بعد یکی دو ماه با ی جوون مجرد ۲۰ ساله ازدواج میکنه .اینو بگم ک زنه ۲۷ سال داشته. 

دختره ۲۱ و داداشم ۲۴  میگه عاشقشم نمیدونم والا

بگذارید ازدواج کند مگر چه اشکالی دارد درسته دوبار ازدواج کرده ولی قرار نیست همش بدبخت شود شاید خداوند خوشبختی شو در ازدواج با برادر شما گذاشته

تحقیق کردم بدم نیستن ولی خب هیچیشون ب ما نمیخوره بچشو بجا مهریه برداشته اونو چیکار  کنیم پدر مادر دختره حاضر نیستن بچرو نکه دارن

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
مخ شو زده بدجوری😂😂ما هم ی همسایع داشتیم ک زنش با دو تا بچه وقتی شوهرش نبود و برا کار ب ی شهر دور م ...

ازینا میترسم ک راضی نیستم دیگه

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
دختر خوبه ولی شنیدیم با شوهر دومیه فرار کرده بوده

من میخواستم بگم مشکلی نیست باشه مطلقه ولی میگی قبلا فرار کرده بیشتر تحقیق کنین بهتره

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗
عزیزم هر چی مخالفت کنی بی فایدست بیشتر سمت اون خانم کشیده میشه. فقط مهریه بالا رو تقبل نکنید

مهریه شو ۱۲۰ تا زدن داداشم میگه قبوله ولی ما راضی نیستیم

من میخواستم بگم مشکلی نیست باشه مطلقه ولی میگی قبلا فرار کرده بیشتر تحقیق کنین بهتره

حجابش خوبه رفتارشم خوبه ولی فرارش و بچش بدجوری تو ذوقی هس همینکه تو فامیل مخصوصا زنداییام و زن عموهام مسخرمون میکنن ک اینجور عروس بگیریم

عندالاستتا چی هست

یعنی درصورت داشتن مال و اموال میتونه مهریه رو بگیره

درغیر این صورت نمیتونه

ولی عندالمطالبه هر ثانیه بعد عقد زن میتونه درخواست مهریه کنه که اگه مرد اموال داشته باشه بهش میدن اگه نداشته باشه قسط بندی میکنن

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
یعنی درصورت داشتن مال و اموال میتونه مهریه رو بگیره درغیر این صورت نمیتونه ولی عندالمطالبه هر ثانی ...

اها ممنون