2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

110 بازدید | 18 پست

سلام‌من یه کیست ۵ سانتی در تخمدان راست دارم بسته دوم قرصمم دارم میخورم قرص روکین دیروز پ ریودیم‌خوب شد امروز سمت چپ زیر دلم درد میکنه خیییلی کم ممکن هست در سمت چپمم کیست باشه؟؟ دوشنبه قرصامو شروع کردم

بااین وضعیت باردار میشم😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو کار خدا غیرممکن وجود نداره از خودش بخواه ناامیدم نباش ان شاءالله نینیه خوشگلو سالمتو به زودی بغل کنی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
عزیزم تو کار خدا غیرممکن وجود نداره از خودش بخواه ناامیدم نباش ان شاءالله نینیه خوشگلو سالمتو به زود ...

شوهرمم میگه خدا بخاد هیچی جلو داره نیس ولی من خیلی میترسم دیت خودم نیس

نوبت کیستم هموریژیک تونت نوشته خوش خیم ولی خیلی میترسم نی نی میخام 😔😔😔

نترس انشالله با قرص اوکی میشه منم داشتم عمل شدم دوباره برگشت ی مدت قرص خوردم رفع شد رفتم تو اقدام برگشت دوباره

واسه شما برنمیگرده انشالله

میدونم دست خودت نیست بازم تلاشتو بکن بیخیال باش به بچه فکر نکن اینجوری بهتر نتیجه میگیری خدابزرگه

عرق فراسیون خوبه برای کیست اینا

تو نینی سایت سرچ بزن برات میاره 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

هنوز اقدام نکردم ببینم مشکل دارم یانه

خیلی هم بچه دوست دارم

واسم دعا کن منم واسه همه ی اونایی که نی نی میخوان دعا میکنم از جمله شما