2821
2789
عنوان

درس یا کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 19 پست
بنظرم کار ولی یه چیزی که من بهش معتقدم اینه که پزشکی و... همیشه میارزن چه ۲۰ساله چ ۳۰ساله 

دیگه پزشک شدن برای ادمای عادی احتمالش ۱ درصده با این وضع گرونی کتابو و مافیا و سهمیه

استارتر چن حالت وجود داره

اگه شما بخواین درس بخونین ک بری سر کار یا باید بری پیراپزشکی 

یا باید ۳ رشته تاپ دندون پزشکی دارو  ک خب بجز دندون اون ۲تا رشته زمان بر هستن مخصوصا پزشکی حتما باید تخصص بگیری

شما هیچی راجع ب علاقه و هدفت و اینکه میخوای درس بخونی برا کدوم رشته نگفتی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقع بین باش 

من چند تا از اطرافیانم کارهای خیلی خوب داشتن از کار اومدن بیزون نشستن برای کنکور تجربی خوندن، کلی هزینه کلاس و کتاب و... کردن آخرش هم 3 تا رشته تاپ رو قبول نشدن 

فک نکن قبول شدنت تو رشته خوب تضمینی و حتمی هست 

همون حقوق و حسابداری رو موفق بشی و تحصیلات تکمیلی بخونی خیلی هم عالیه 

دوست من 25 سالشه وکیله، تو این گرونی قیمت ها فقط باید ببینید چه جهازی داره میگیره 

تازه خانوادش هم خیلی ضعیف هستن خودش داره می‌خره 

ماشین خریده برای خودش

یه وکیل کار بلد خییییلی خوب در میاره 

یا تو حسابداری اگه برسی به سطح مدیر مالی و کارشناس دادگستری واقعا پول پارو میکنی 

واقع بینانه تصمیم بگیر 

موفق باشی 🌺 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792