2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان به تجربه برای ما ثابت شده که خیلی از مشکلاتو سختیها از چشم زخم و سحر و طلسم و اجنه هست که همه اینا با همراه داشتن حرز اصل امام جواد حل میشه. خواهش میکنم تاپیک منو که درباره حرز توضیح دادم بخونید امیدوارم مشکلاتتون حل شه

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...

سلام به دوستان خوبم دوستانی که مشکل دارن میتونن به این فردی که میگم تماس بگیرن البته سرش مقداری شلوغه با واتس آپ هم جواب  میده 

خودم حصاربند خانوادگی برای همه اعضای خانوادم گرفتم و الان از شر دعاهای اطرافیان راحت شدیم الحمدلله 

برای برادرم هم برای کارش گرفتم و کارش عالی شد 

البته بگم دعاهای زیادی ازش گرفتیم و خداروشکر عالی هم بود و الان هم مشکلاتمون حل شده 

خودم دعای ثروت گرفتم همون روز که دستم رسید گشایش زندگیم شروع شد 

به حرف عده ای توجه نکنید که دعانویس نمیتونه و خرافات و این حرفا چون خودشون اعتقاد ندارن میخوان به بقیه تلقین کنن بخدا کارش عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

شماره این فرد هم     09376769886

باطلسحر#  دعانویس#  قوی دعانویس#  دعانویس#  خبره مهرومحبت#   

شماره#  دعانویس ‍ ‍ 

معرفی#  دعانویس#

سلام به دوستان خوبم دوستانی که مشکل دارن میتونن به این فردی که میگم تماس بگیرن البته سرش مقداری شلوغه با واتس آپ هم جواب  میده 

خودم حصاربند خانوادگی برای همه اعضای خانوادم گرفتم و الان از شر دعاهای اطرافیان راحت شدیم الحمدلله 

برای برادرم هم برای کارش گرفتم و کارش عالی شد 

البته بگم دعاهای زیادی ازش گرفتیم و خداروشکر عالی هم بود و الان هم مشکلاتمون حل شده 

خودم دعای ثروت گرفتم همون روز که دستم رسید گشایش زندگیم شروع شد 

به حرف عده ای توجه نکنید که دعانویس نمیتونه و خرافات و این حرفا چون خودشون اعتقاد ندارن میخوان به بقیه تلقین کنن بخدا کارش عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

شماره این فرد هم     09376769886

باطلسحر#  دعانویس#  قوی دعانویس#  دعانویس#  خبره مهرومحبت#   

شماره#  دعانویس ‍ ‍ 

معرفی#  دعانویس#

من میشناسم خیلی خوبه و جواب گرفتم ایشالا شما هم جواب بگیرید من واسه خودم و داداشم انجام دادم عالی بو ...

سلام ایشون کدوم شهرن؟ میشه بپرسم برا بچه هم جواب داده یا نه؟

ممنون میشم یه صلوات برا مامان شدنم بفرستید