2821
2789
بی محبتی دیدم ازشون والان واقعا از دلم رفتن بیرون

مطمئنی قضاوت نمیکنی عزیزم چون خودم هم خواهرشوهرم هم عروس و چن بار هم مورد قضاوت قرار گرفتم از طرف خواهرشوهر در صورتی ک اشتبا فک میکرد درموردم

[QUOTE=156969501]مطمئنی قضاوت نمیکنی عزیزم چون خودم هم خواهرشوهرم هم عروس و چن بار هم مورد قضاوت قرار گرفتم از طرف خو ...[/QUO

واقعادنمیدونم ..ناراحتم ازشون در حدی که برام مهم نیستن اصلا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=156969501]مطمئنی قضاوت نمیکنی عزیزم چون خودم هم خواهرشوهرم هم عروس و چن بار هم مورد قضاوت قرا ...

بنظرم تو خوبی کن شاید متوجه شدی ک اشتبا برداشت کردی اگ دیدی خوبیات جواب نداد دیه کلا واست مهم نباشه 

خب من دقیقا برادرمم فراموش کردم خیلی بی محبتی دیدم ازشون که مطمعنم زیر سر خانمش هست

منم فراموش کردم برادرمو زن و بچه هاشم همینطور

از اون موقع آرامش بیشتری دارم،من اصلا موافق بحثهای خاله زنکی نیستم و متاسفانه برادرم بازی خوردو شد عین زنش

ایشششششالا کنار هم خوش باشن ،همین ک پاشون تو زندگی ما باز نشه برامون کافیه

چون برادرتو دوس نداری اونم نمیتونی دوس داشته باشی اگه واقعا برادرتو دوس داشتی اونم دوسش داشتی

اتفاقا من دیگه هیچ کدومو دوست ندارم

نه برادرم نه زنش ،کسایی ک حاضرن به همه کلک بزنن و همه رو قربانی راحتی و زندگی خودشون کنن ...نباشن بهتره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز