2777
2789
عزیز فردا سوالتون بگو الانم حسم نمیاد ج میدم 

باشه عزیزم درخواست دوستی دادم فردا ظهر هستی

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم گفتم گلم بهت برنخوره  واقعا هم خودم هنگ کردم هی ج سوال دادم 😮

نه بابا برنخورد بهم..ممنون

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
ممنون عزیزم  بازم کمی امیدوارشدم گلم

امیدت# از دست نده

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
عزیزم حس شوهرم و مامانش و جاریمو بهم میگی؟؟؟

شوهرت دوستت داره خیلی

مامانش هم دوست دارن ولی خوب یکم نمیدونم چرا میخان تو زندگیت با همسرت اختلاف پیدا کنی

جاریت متوسط یک موقعه های بهتون حسودی میکنن

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
خواهرم کی ازدواج میکنه ؟ با فامیل یا غریبه ؟ شغلش چیه؟ خصوصیاتش چیه

خواهرتون یکسال بعد یا زودتر 

با فامیل دور

شغلش هم فکر کنم آزاد باشه یا کارمند

ممنونم عزیزم، یه سوال دیگه برادرم کی ازدواج میکنه ؟ با فامیل یا غریبه ؟

برادرتون حس میکنم کسی تو زندگیش هست 

نمیتونم درس بگم ولی حس میکنم خیلی از فامیل های دورتون هست 

اگه خانوادتون پیش قدم بشن اونم راضی به ازدواج میشه 

میشه بگی دلیل حسادت جاری چیه؟؟

حسم اگه درس باشه به رابطه شما همسرتون حسودی میکنه

شانس ندارم بخدا

نگو #شانس‍ ندارم خیلی هم #خو‍ش شانسی😉

خواهرم کی از میکنه؟شوهرش خوبه؟ برلدز شوهر  کی؟زن آیندش چ مدلیه؟

خواهرتون حس میکنم قبل عید نامزدکنن همسرآیندشون هم کمی مغرور مهربون از همه چی هم خیلی زود دلسرد میشن