2777
2789
لطفا سوال آخرمم جواب بده ممنون

ج دادم عزیز

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
اجی میشه منم بگی منو پسر عمم ازدواج میکنیم اخه  میگه من سه ساله عاشقتم شر میشه بنظرت؟چون باهاش ...

گفتم عزیز

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال آخر منو ج نمیدی؟؟

گفتم ک

سوال آخر منم بکو دیگه نمیپرسم گل  سوال آخرم جواب بدی ممنون میشم کدوم میاد خواستگاری کدوم خان ...

عزیزم گفتم سبحان میاد 

امین هم میاد

خانواده سبحان راضیه

رتبه هم ۴۷ یا ۶۷

خیلی پبام دارم خواهر فکر کنم همش ج دادم  😀

حسم زیاد خوب نیست گلم هردوتاتون هم یکم شیطون هستین  شیطونی نکنین سر به زیر باشین همه چی درس می ...

ماااااال منووو بگووو 

ایا اونی ک تو ذهنمه دوسم دارع؟ بهم فکرمیکنه؟ یا دورش دختر زیاده؟ 

نه عزیزم سوال آخرم اینه سوال آخرم جواب بدی ممنون میشم کدوم میاد خواستگاری کدوم خانوادهش راضی هستن ...

عقد هم یکسال طول میکشه 

سوال#  

تکراری دیگه نپرس خاهری

عزیزم گفتم سبحان میاد  امین هم میاد خانواده سبحان راضیه رتبه هم ۴۷ یا ۶۷ خیلی پبام دارم خوا ...

حستو به من بگو..به ایندم..به زندگیم.

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
عزیزم گفتم سبحان میاد  امین هم میاد خانواده سبحان راضیه رتبه هم ۴۷ یا ۶۷ خیلی پبام دارم خوا ...

آره میدونم منم 3 بار گفتم ازت ممنونم😂

خیر ببینی آذر امتحان دارم اسفند نتیجه میاد خبرت میکنم دعام کن

چه زود😐😂😂😂😂 ۱۵سالم بیشتر نیس😑 البته اونموقع میرم تو۱۶😂😂😂😂😂 طرف اشناس؟؟؟ دوسم داشته؟ ...

سنتی عزیزم خودت هم کم شیطون نیستی بله آشناس

اینم بگو ک ایا در رشته تجربی موفق میشم؟؟؟؟؟؟ یا ن 

اره موفق میشی