2777
2789
عنوان

پسر کلاس پنجم و اموزش مجازی

2680 بازدید | 37 پست

سلام. از دست پسرم خسته شدم خیلیی باهوش و زرنگ بود تو مدرسه تک و نمونه بود همه کِیف میکردن از دست این بچه، امان از روزی که کرونا اومد و کلاسا مجازی شد، اصلا جدی نمیگیره بیخیاله تا صدبار نگم نمی نویسه اونقد حرصم داده که میگرنم از دیروز گرفته اشکمو دراورده. نمیدونم چیکار کنم هرچقد میگم اصلا انگار نمیشنوه مهم نیس هنوز اوله ساله اینجوره وای به اخرش من دیوونه میشم

بسته آموزشی براش بخر خودتو خلاص کن

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مون دیوونه میشیم منم خسته شدم تازه من خودم معلمم و سختیش برام بیشتره یه بار باید تومدرسه برا ۵ تا بچه درس بدم بعد بیام خونه همونو برا پسر خودم درس بدم بعدم ساعت ۳/۵ تا ۶ تو شاد درس بدم بعدشم تا ده شب تکلیف ببینم و بازخورد بدم 

لعنت# بر کرونا

تا عادت بکنن طول میکشه😨🤪🤪🤪

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

دقیقا دختر من اونم کلاس پنجمه،،،،از کلاس اول تا چهارم رفته مدرسه من لای کتاب دخترمو باز نکردم،،باور میکنی اصلا من نمیدونستم دخترم پارسال کتاب مطالعات اجتماعی داره؟؟؟؟خودش خودکفا بود تمام کاراشو خودش انجام میداد رتبه اول مدرسه بود،،،،،ولی الان پدرمو درآورده داغونم کرده یه پسر ۳سال و نیمه شیطون هم دارم یعنی شده قوز بالا قوز

برنامه ریزی کن براش دقیقا کارایی که موقع حضوری میکرد باید الان انجام  بده

درس خوندن جز اولویت های اخرشه. اگه دلش خواست..‌اگه حسش بود... اگه وقت داشت و.... هزار بار منو باباش میگیم اول درس بعدا تمام وقتت برای خودت هرکاری دوست داری انجام بده ولی گوش نمیده که

عزیز دلم سخت نگیر بچه تو ابتدایی اصلا نیاز نداره درس بخونه. با یه بار که معلم بگه راحت یاد میگیره .

من به کرات دیدم بچه هایی که تو ابتدایی شاگرد اول بودن با پیگیری های خانواده، بعدا که رفتن پایه های بالاتر به شدت افت کردن . اصلا ابتدایی موقع سخت گیری نیست

من خودم کتاب کمک درسی گرفتم و میشینم انواع فیلم های اموزشی میبینم و مجبورش میکنم بشینه پای درس البته من دختر دارم پسرا شیطون ترن 

اصلا هم از معلمش راضی نیستم خدا به دادمون برسه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

سی دی میشا و کوشا پنجم دبستان رو بگیری رو لبتاپ نصب کنی یا اپلیکیشن رو از گوگل پلی دانلود کنی و پنجم دبستانش رو بخری 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

دقیقا دختر من اونم کلاس پنجمه،،،،از کلاس اول تا چهارم رفته مدرسه من لای کتاب دخترمو باز نکردم،،باور ...

بخدا مث من؛ اصلا کاری نداشتم از اول خودش کاراشو میکرد مینوشت و... من هیچ نمیدونستم هروقتم میرفتم مدرسه بس تعریف میکردن ازش عشق میکردم الان روانی شدم

درس خوندن جز اولویت های اخرشه. اگه دلش خواست..‌اگه حسش بود... اگه وقت داشت و.... هزار بار منو باباش ...

همه حواس پرتیاش جمع کن من هر چی اسباب بازی بوده جمع کردم اتاقش فقط کتابه و با یکی دو تا عروسک بقیه همش جمع 

سی دی میشا و کوشا پنجم دبستان رو بگیری رو لبتاپ نصب کنی یا اپلیکیشن رو از گوگل پلی دانلود کنی و پنجم ...

خوبه سی دیش؟؟ اموزش میدن؟