2777
2789
عنوان

🍃🍃🍃عشقولیاااااا😁😍🍃🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 702 پست
عه اون دو تا اونوریه من و مهری ایم 🙄🙄🙄 دولوغ گفتم اون دو تا ترنم و مهری ان 😝😝😝 من ازشون عکس ...

پ من کدومم که🤪🙄

می مونه از چپ اولی دیگه که انگار حامله است 🤪🤪🤪

سری پیری معرکه گیری😛😛😅😅😅

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عع قبلا این فحش محسوب میشدا؟🤔 خوشت اومد؟؟

داری میگی قبلااااااا 

الان تعریفه واقعا پیر شدی فحشامونم با هم فرق داره   

تازه من از عمم بدمم میاد هرچی بگی خوشحال میشم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آره👍😃

خخخخخخخخخخ 

فکرو میبینی 

دیگه یارو وجود نمیکنه شرط بندی کنه خخخخخخخخخخخخخ 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
بابا مثلا من خودم از ته خراب زدم بیرون😂

لباساتو بپوش اماده باش دارم میام دنبالت   

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

از اونا چرا میپرسی  من باید بگم قبول یا نه??😑😑😑😑😑😑😑😑😐

کلا تاپیک اینه 

اونا هم باید بازی کنن 

این ی بازیه کثیفه 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
باز تولید میشه تو نگرانِ تف هایِ من نباش 😜😜😜

کم نیاری ی وقت 

بد نگرانم خخخ 

آره الان به کیت بد بگم عصبانی میشی؟    

هیچ کس من خیلی خونسردم عصبانی نمیشم به خودم بگو جوابتو بدم😜😜