2777
2789
عنوان

🍃🍃🍃عشقولیاااااا😁😍🍃🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 702 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اه توخونه گربه نگه میدارین😷😷😷

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خدایا قربونی واجبه این بُرد 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ...

بیا بغلم خواهر 

تبریک 

من تاپیک میزنم تو تگ کن   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
اوووووووووووخ  الهی چقده عشقه این جوجه 😍😍😍😍😍😍 دلم ضعف رفت براش 😍😍😍😍😙

نوه شیرین میشه😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اه توخونه گربه نگه میدارین😷😷😷

ما نه من میترسم دوستامون چرا

سگم داشت هاسکی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نوه شیرین میشه😂

اره عزیزم 

دارم با پوست و استخونم این شیرینی و درک میکنم😂😂😂

راست گفتن واقعا نوه شیرین میشه 😝😝

من عاشقِ دختر بچه هام‌ 

همین شکلی لختی پختی ام باشن قشنگ بشه گازشون گرفت     

چرا من فقط در دور دستا بودم🤒

😁😁 یه سگ تو باغ داریم، ارسلان میره بهش غذا میده!! من همش تو ساختمون

بیرون نمیرم اصلا😶😁

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

خدایا قربونی واجبه این بُرد 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ...

تبریک میگم عشقم لایق بهترینایی😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂