2777
2789
عنوان

🍃🍃🍃عشقولیاااااا😁😍🍃🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 702 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  پسرتم توی کادر بود  ی تاب هم سوار بود  کاملا یادمه

اوفی بلاخره یکی ازم تعریف کرد   چشات خوشگل دیده خانومی⁦❤️⁩

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

میشه ی بار دیگه ببینم نطرسنجی و 😝

باووووووشششش😫

این دختره یه مانکنه که از همه دل میبره (این مهسا)

گرد و تپل و چاق و گنده با این همه باز دل منو برده(این فاطی

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
همچین میزنمت صدا خر بدی تو باید ببر ی خخخخ

از دیشب افتادم توی دور باخت 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
خیلی دوس داری ببری گردن کلفت  باسه  ی دقه وایسا ببینم چ گِلی تو سرم میخوای بکنی امشب&nbs ...

خخخخخخخخخخخ 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
وکا وکا برام  بزار🤣😂چون باختم

خود شکیرا اینجاست میگم خودش بخونه

@مهریماهم بخون براش😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خداااااااا🤣🤣🤣🤣 تو گزارش کن مسابقاتو👍😄

⁦🇪🇸⁩ صدا میاد؟

📢📣📯🎤⁦🎙️⁩ اهم اوهوم🙄

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

تبریک به من تبریک به تو تبریک به همه تبریک به بارسا به حرم  به اسپانیا 😂😂😂🤣

فقط حرم سود کرد 

ی مدال بخشید ب حرم مهری 

اگه بردی سرود ملی کشوری که دوست داری برات میزارم اگه باختی سرود ملی افغانستانو میزارم قبوله؟

اره واسه چیکا سرود ملی افغانستان و بزار حداقل جیگرم حال بیاد 😄

چرا برا بازنده مجازات نبود خخخخ

عع باید اون متن چیکارو میزدی

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂