2777
2789
عنوان

عکس ناخونامونا بیاید بزاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 32 پست
من عاشق این مدل هستم. ولی برای غسل میترسم

ناخونای خودمه لمینت کردم عزیزم چون میشکنه ،بعدشم فرنچ ساده 

چند وقت ی بارم کلا برمیدارم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان. من هم ناخونهام بد نیست.یعنی برای غسل مشکل نداره؟ 

چرا عزیزم مشکل که داره مثله لاکه دیگه ،واسه همین چند وقت ی بار پاک میکنم ،چون مثل کاشت داستان نداره که ریموو کنی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
چرا عزیزم مشکل که داره مثله لاکه دیگه ،واسه همین چند وقت ی بار پاک میکنم ،چون مثل کاشت داستان نداره ...

اهان. البته من نماز نمیخونم. ولی غسل میکنم. میگم ایراد داره. هی رفتم بکنم. دوباره پشیمون شدم

اهان. البته من نماز نمیخونم. ولی غسل میکنم. میگم ایراد داره. هی رفتم بکنم. دوباره پشیمون شدم

اره ی کم سخته واقعا منم کلی کلنجار رفتمبا خودم من اهل نماز نیستم ولی غسل نمیکنم احساس سنگینی میکنم 

طبیعیه

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

چه همه لاک زده مرتب مال من کوتاه وبی لاک فقط موقع پریودی خوب لاک میزنم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
قشنگ    

مرسی😇🤩

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰