2777
2789
عنوان

خانوما این شماره مال کجاست مزاحمم شده😡😡😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 94 پست

بهش بگو حاجی برو بمبت رو بترکون با من چی کار داری؟!
از پاکستانه!‌

شاید تصادفی زنگ زده. 

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرش از کجا شماره منو پیدا کرده🥶

تو گپی چیزی عضونبودی ؟ تو گپی که من عضوم هم پاکستانی هست هم افغانی .ممکنه شانسی شماره رو زده باشه در هرصورت بلاک کن 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
چرا ناراحتی مسخره اش کم بخنید😂😂😂

بهش انگلیسی گفتم مزاحمم نشو بعد دیدم پررو شد فارسی گفتم مرذیکه بلاکت کردم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
سیستانی هستی خودت؟

بلوچ نه سیستانی😂 طبیعتا باید بلوچستان هم مرز پاکستان باشه

سیستانیا فارسن بلوچا بلوچن 

سیستان هم مرز افغانستانه بلوچستان هم.مرز پاکستانه😅

معلم# جغرافی😂

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
تو گپی چیزی عضونبودی ؟ تو گپی که من عضوم هم پاکستانی هست هم افغانی .ممکنه شانسی شماره رو زده باشه در ...

نه اصلا 😭اگه دوبارع با ی شماره دیگه بزنگه شوهرم فکر میکنه من تو گپ بودم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا