رد تماس دادم از واتساپ دست و پا شکسته انگلیسی حرف میزنه ضایع که انگلیسی نیست بلاکش کردم بگین مال کجاست😡بلد نبودم میگه من مالک خارا هستم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بهش انگلیسی گفتم مزاحمم نشو بعد دیدم پررو شد فارسی گفتم مرذیکه بلاکت کردم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
تو گپی چیزی عضونبودی ؟ تو گپی که من عضوم هم پاکستانی هست هم افغانی .ممکنه شانسی شماره رو زده باشه در ...
نه اصلا 😭اگه دوبارع با ی شماره دیگه بزنگه شوهرم فکر میکنه من تو گپ بودم