2777
2789
عزیزم اینکه میگید برید عمبهای زیبایی کنید انگار همه باید برن ...یه جوری شده اونی هم که بینیش خدبه بر ...

میشه قورتم ندی اه من واسه شوخی بااسی گفتم حتی خوشگلام انجام میدن نشد یقمم ول کن ریپلای نکن منو اه 😐

خدایا داده ونداده ات راشکر

جاری#خر#است#  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکردم وسیله هایی مثل موبایل ارزشش از تیشرت بیشتر باشه 😃

ترجیح میدم یه موبایل ۲۷ تومنی بخرم یه تیشرت ۵ تومنی

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما هفت ساله باهم دوستيم چرا هيچوقت اين اتفاق نيوفتاده؟ تقريبا هرروز هم پيش هم هستيم بخاطر اين صميميت ...

من واقعا باچشم خودم دیدم من کلا ادم مظلوم و کم حرفیم جلو خودم داشت به بقیه میگف اونایی که مظلوم هستن انقدر زیر کار و فلان هسن که خواهرشوهرم گف این همینطوره ناراحت نشو   

من فکر میکردم وسیله های دیحیتالی مثل موبایل ارزشش از تیشرت بیشتر باشه 😃 ترجیح میدم یه موبایل ۲۷ تو ...

دختر گرانبها سلام 

خواستم بگم خیلی گلی

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

اه منم گوشی خریدم ۹تومن ..جاریم رف خرید پشت من ۱۲شوهرامون موبایلی دارن باهم کار میکنن ..برادرشوهرم ب شوهرم گفته بود ازبس مخمو خورد ک بابد بخری چرا اون خریده ....ما ۲۰۶sd   داشتیم فروختیم دنا پلاس خریدیم ...پشتش اونا هم ماشینشون عوض کردن 😂..الان جوری شده ک همه جا شوهرم تعریفم میکنه میگه اصلا چشم و هم چشمی نداره ..خودشم هروقت داشته باشه برام میخره ..برام مهم نی ک اون چی داره ک من ندارم

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
دختر گرانبها سلام  خواستم بگم خیلی گلی

سلااام عزیزم 🤩

ممنونم لطف دارین 🤗🤗🤗❤❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من حسود نیستم ولی بعضی وقتتا حال میکنم چیزیو بکوبم سرش تا دلم خنک شه خیلی کارا برام نکرد

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند