آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
ما هفت ساله باهم دوستيم چرا هيچوقت اين اتفاق نيوفتاده؟ تقريبا هرروز هم پيش هم هستيم بخاطر اين صميميت ...
من واقعا باچشم خودم دیدم من کلا ادم مظلوم و کم حرفیم جلو خودم داشت به بقیه میگف اونایی که مظلوم هستن انقدر زیر کار و فلان هسن که خواهرشوهرم گف این همینطوره ناراحت نشو
من فکر میکردم وسیله های دیحیتالی مثل موبایل ارزشش از تیشرت بیشتر باشه 😃 ترجیح میدم یه موبایل ۲۷ تو ...
دختر گرانبها سلام
خواستم بگم خیلی گلی
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
اه منم گوشی خریدم ۹تومن ..جاریم رف خرید پشت من ۱۲شوهرامون موبایلی دارن باهم کار میکنن ..برادرشوهرم ب شوهرم گفته بود ازبس مخمو خورد ک بابد بخری چرا اون خریده ....ما ۲۰۶sd داشتیم فروختیم دنا پلاس خریدیم ...پشتش اونا هم ماشینشون عوض کردن 😂..الان جوری شده ک همه جا شوهرم تعریفم میکنه میگه اصلا چشم و هم چشمی نداره ..خودشم هروقت داشته باشه برام میخره ..برام مهم نی ک اون چی داره ک من ندارم
تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍