2777
2789
من بیست و یکم چقدر زیر بیستیا زیادن تو سایت!!! حالا خیلیا شرکت نکردند

اکثرا اینجا ۱۵ تا ۲۰ سالن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیست و یکم چقدر زیر بیستیا زیادن تو سایت!!! حالا خیلیا شرکت نکردند

من اکثر تاپیک ها که میرم استاتر ها حدود 20 هستن ،قبلا ها قکر میکردم جزو افراد کم سن سایت هستم ولی از بس دهه هشتادی دیدم احساس ننه بزرگ بون دارم

متاسفانه بنده داخل آمارتون نیستم 😂

چند سالته مگههههه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دیگه سایت‌ فایده نداره به فنا رفته  جدی گفتم  لطفا اینجا راهنمایی‌ نگیرید دیگه نی نی سای ...

دقیقا. یکی راهنمایی میخواد حالا در هر موضوعی از هر ده تا پست نه تاش مسخره بازی و جوابای نافرم. من کاربر سال 92 هستم اون موقع هم خیلی از راهکارهای اینجا استفاده نمی کردم گرچه خیلی بهتر بود چه برسه به الان که ....

!!...ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...!!