2777
2789
عنوان

دختری نوشته بود؛ دوستم 28 سالش بود وقتی به خاک سپردیمش. چرا؟..

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما یک فامیل داریم دختره هیکلش مثل رضازاده با اعتماد به سقفش همه مارو میخوره

هیکل و اعتماد به نفسش ربطی به من و شما نداره🤷‍♀️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
اونکه الانم چاقه 

دیگه از بشکه ۲۲۰ لیتری درومده یکم جمعو جورشده البته چاقی عیب نیست اماجارزدن و عین عقده ایها پولشو به رخ دیکران کشیدن عیب بزرگیه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ما یک فامیل داریم دختره هیکلش مثل رضازاده با اعتماد به سقفش همه مارو میخوره

یعنی هیکل درشت نباید اعتماد به نفس داشته باشه یا منظورت اینه که دختر نباید هیکل درشت داشته باشه اگر داشته باشه باید شرمنده باشه نه متکی به نفس😐

اون خودش مشکل داشته به منم میگن خیلی لاغری برم دستی دستیخودمو بدبخت کنم و هر قرص و دارویی بخورم؟؟عقل ...

منم لاغرم بعضبا میگن لاغری جاق شو بعضیا میگن خوش بحالت که لاغری واقعانم بدنه لاغرا قوی تره منم  اصلا اهمیت نمیدم شوهرمم اینجوری دوست داره مانکن تازه یه بارم رفته بودم دکتر زنان بهم گفت ورزشکاری شنا میکنی

منم لاغرم بعضبا میگن لاغری جاق شو بعضیا میگن خوش بحالت که لاغری واقعانم بدنه لاغرا قوی تره منم   ...

آفرین منم شوهرم میگه چاق نشو حامله شدم هیچکس نفهمید روزای اخر رفتم اتلیه برا اکس بارداری میگی باردار یه این خوش تیپی ندیده بودم 😄😄

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
چجوووری باید میگفتم اندام مسئله شخصیه  ینی ب توچ پارسال اینو بم گف الان ازش بیزارم اصلا نمیرم ...

من بودم همون لحظه بهش می گفتم

اندام من دقیقا به شما چه ربطی داره؟ 

ممکن هم بود یه چیز دیگه بعدش بهت بگه ولی مهم نیست.

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
یعنی هیکل درشت نباید اعتماد به نفس داشته باشه یا منظورت اینه که دختر نباید هیکل درشت داشته باشه اگر ...

منظور منو متوجه نشدی

یعنی خودش اونقدر اعتماد به نفس داره که نظر هیچکس براش مهم نیست 

برو بابا

فعلا بابا نشدم 

اگه پدر شدم دعوتت می کنم بیای بچم رو ببینی 😉😉😉😉

چالش_شعر#