2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 30 پست

ببین بستگی به شرایط داره ما برا زن داداشمون طلا خریدیم بعد داداشم میخواست خونه بخره یکم کم داشت بهش گفت کمک میکنی یکم طلا بفروشی یا بریم مستاجر شیم زن داداشمم طلا فروخت البته نه همشو تونستن خونه بخرن

اگ چیزی هم از زمین به شما برسه خوبه یا حمایتتون میکنن

خدایا شکرت ...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم معلولیت چشمی داره تو کار گاه با باش کار میکنه

پسرشونه وظیفه دارن در قبالش با این وضعش ک ایشالا هرچه زودتر خوب بشن اما خودتو مدیونشون ندون ک کمکتون میکنن اونا باید از تو ممنون باشن در اصل

با هرکی مثه خودش 🌈
ببین بستگی به شرایط داره ما برا زن داداشمون طلا خریدیم بعد داداشم میخواست خونه بخره یکم کم داشت بهش ...

آره عزیزم میدونم چی میگی ولی اون با شوهرش باهم خریدن منو تو نداشتن ولی این پدرشوهر با کلی عیال

ببین بستگی به شرایط داره ما برا زن داداشمون طلا خریدیم بعد داداشم میخواست خونه بخره یکم کم داشت بهش ...

خب این فرق داره منم حاضرم طلا بفروشم صاخب خونه بشیم و همین کارم کردم برای زندگیم ولی اینکه بدی پدرشوهر تا به اسم خودش زمین بخره اونم بعدها طلاها رو پس بده زور داره

خب این فرق داره منم حاضرم طلا بفروشم صاخب خونه بشیم و همین کارم کردم برای زندگیم ولی اینکه بدی پدرشو ...

خب باید از زمین به قسمتی هم به اسم ایشون بزنه همینطوری ک نمیشه امدیم طلا ها رو پس نداد😐

خدایا شکرت ...  
آدمی نیست که تک خوری کنه میگه همه چی باهم استفاده کنیم ولی چیزی به اسم کسی نزده یعنی یجورایی میگه تا ...

دور از جونتون . چی بگم والا ، در هرصورت الان که میگید همسرتون توانایی جسمی نداره ، کمکتون میکنه دیگه . نمیدونم بخدا شرایط خاصی هست . نه میشه بگز نده طلارو چون یه جورایی چشم سفیدی هست و ممکنه دیگه حمایتتون نکنه یعنی دلخور بشه . هم اینکه بگم بدید خوب صلاح رو خودتون بهتر میدونید.

توی وضعیت مشابه من میدادم چون میدونستم پدرشوهر مرحومم اهل از بین بردن حق ما نبود. شما هم باتوجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیرید.مخصوصا شرایط شوهرتون

سلام😊 
به نظرم  چون شوهرت میگی آسیب جسمی داره و نمیتونه درست کار کنه باید به فکر خودتون باشید آدم از ف ...

واقعا گیر کردم اگه با من باشه میگم به جهنم و هر چه بادا باد خیلی غصه خوردم و به جایی نرسیدم ولی شوهرم تو کارگاهش ن کار میکنه اگه بیرونش کنن با ی بچه نمیدونم چیکار منم

دور از جونتون . چی بگم والا ، در هرصورت الان که میگید همسرتون توانایی جسمی نداره ، کمکتون میکنه دیگه ...

چون شوهرم معلولیت چشمی داره می‌ترسه که من هر لحظه جداشم و برم به خاطر این نه چیزی به اسممون میزنه نه کاری میکنه همش حمایت میکنه ولی کاغذ بازی نیست 

واقعا گیر کردم اگه با من باشه میگم به جهنم و هر چه بادا باد خیلی غصه خوردم و به جایی نرسیدم ولی شوهر ...

مگه دیوانه‌ اس به زندگی پسرش آسیب بزنه   یجورایی به عنوان پدر وظیفشه     طلاهای نمیدونم چقدر میشه   اگه زیاده خودت‌ بفروش یواشکی خودتووشوهرت برید یه تیکه زمین بخرید به کسی ام نگید    بعدها خودشون‌میفهمن  دیگه برا طلا هات نقشه نمیچینن

😐😐😐