2777
2789
عنوان

خانوما !کیا از زیبایی خسته شدن

833 بازدید | 57 پست

دیدین چند ساله چقدر تلاش برا زیبا شدن زیاد شده؟

همش عمل حالا یکی یه دماغ کجی داره رفع کنه دیگه هزار تا پروتز و ...

ارایش هر روز یه مدل قدیما یه کرم بود یه رژ 

الان دیگه هر کی یه گریمور شده برا خودش

ناخونا همیشه لاک زده ،کاشت 

موهای صاف سامبره امبره و...

انگاری همیشه یه تصویر بی نقصی باید باشه که اقایون بپسندن یا فیلشون یاد هندستون نکنه

زیبایی خیلی خوبه ولی وظیفه نیست 

تو اروپا هم خانوما اپلاسیون می کنن ولی با مو بودن حتی موی زیر بغل خیلی طبیعیه

ارایش می کنن ولی وقتی میرن کوه دیگه میرن کوه 

والا ما میریم لب ساحل همه انگار اومدن عروسی میریم جنگل همون 

واقعا دلیل این همه عقده زیبایی چیه تو ایرانیا

خودمم میگم البته من ساده ام ولی این انتظارات جامعه ناخود اگاه این تصورو ایجاد می کنه تو کافی نیستی

لازم نیست تو کوه هوای پاک به پوستت برسه باید هزار لایه بتونه کاری کنی 

واقعا این تلاش برای زیبایی تا کی ؟ رقابته؟دستاوردش چیه؟

خوبه ک دوست دارن ب خودشون برسن 

قشنگه ک اسی جان😍

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میگه برا اقایونه 

بکشید بیرون از این جمله تروخدا 

زن زیباست و زیبایی رو هم دوست داره تامام 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

ب من چه  ب تو چه

حرفاشون منطقی بود

جوابش این نبود

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

اونجا رو خوب اومدی 😂😂😂ب جون خودم رفته بودیم لب صاحل .یکی پاشنه بلند با آرایش غلیظ و ی لباس پوشیده بود فکر کردم تالار اشتباعی رفته 😂😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

من فک میکنم ی دلیلش اینستاگرام‌باشه به قدری همه اونجا تصویر شیکی ازخودشون ارائه میدن که بقیه فکر میکنن واقعا همه شیکن واونا سرشون بی‌کلاه مونده مخصوصا بلاگرا ک هرروز تبلیغ ی کرم ی لنز ی چیزیو دارن حتما وهمه چیو استوری میکنن

؟؟؟؟؟