2777
2789
عنوان

شغل همسرتون چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 103 پست
رییس جمهور

واا خواهر شوهرت چن تا زن داره ها همشونم تو تاپیکن حواست باش😂😂😂

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 
والا خودم دانشجو پیراپزشکی ام یکی قرار بود باهاش ازدواج کنم پرستار بود عوضی ازکاردراومد میخوای بپیچ ...

خدا خیرت بده خودم دکتر زیاد داشتم با عرض معذرت قابل اعتماد نیستن منم آدم زندگی با اینجور افراد نیستم

حاضرم یکی باشه پابه پاش کار بکنم اما شریف باشه قابل اعتماد وعاااشق 😍

یکی مثل آیدا و شاملو مثلا😪😞😢

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نی نی سایت شوهرا همه یا دکتره یا مهندس یا رئیس پس این ادمایی ک میبینیم تو بیرون همه مشغول یه کاری ...

اونا شوهرای غیر نینی سایتیا هستن😅

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 
والا خودم دانشجو پیراپزشکی ام یکی قرار بود باهاش ازدواج کنم پرستار بود عوضی ازکاردراومد میخوای بپیچ ...

عزیزم جدی دانشجو پیراپزشکی؟؟ یا به شوخی میگی

مهندس ناظر و سرپرست یه شرکت بود تو بافق یزد، تو معدن، فکر کن کلی دور بود از شهرش، حقوق همکاراش که او ...

اها

چ سخت بوده..یزدم هوا خیلی گرمه نه؟،