2777
2789
تو نی نی سایت نصف مشکلا با شورت قرمز حل میشه  نصف دیگه شم با زینک اکساید    

دقیقا    

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشت گلاب و لباس ملبانی و خلبانی رو آماده کن شاید جواب بده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

عزیزم گرمیجات بده بخوره، از فلفل سیاه توی غذا و ادویه زیاد استفاده کن.پیاز خام بیار روی سفره .

اما جوری که متوجه نشه کارات برای چیه 

پیاز خام و فلفل سیاه رو توصیه میکنم

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 

جریان اقدس و الویه چیه

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

بعد زایمانم من به شدت سرد شدم و از شوهرم نفرت داشتم نفرتم در حدی بود که یه هفته بعد زایمانم یه حادثه براش پیش اومد که دکترا گفتن احتمالا پاش قط میشه ولی من یه ذره هم ناراحتش نبودم

تو نی نی سایت نصف مشکلا با شورت قرمز حل میشه  نصف دیگه شم با زینک اکساید    

ببخشید زینک برا اکساید برا چی خوبه ؟

شنیدم عوارض خیلی داره

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  
ببخشید زینک برا اکساید برا چی خوبه ؟ شنیدم عوارض خیلی داره

خیلی عوارض داره منتهی نی نی سایتیا برای درمان لک جوش چین و چروک رفع بوی بد عرق و غیره استفاده میکنن 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
چقد نالانی از خاهرشوهرت😂

نه بابا خواهرشوهرم مااااااه 

برای فان گذاشتم 

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

[QUOTE=156820598]منم سردم دارو داد بهت؟ [/QUOTE آره دارو داد معاینه کرد قارچ گرفته بودم موقع نزدیکی درد داشتم برا همین اصلا برام مهم نبود دوس نداشتم ‌‌شوهرم نزدیکم بشه

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده