2821
2789
ببین یه چیزی که من ازش نتیجه گرفتم اینکه برنامه ریختن برای زندگیم باعث استرس و مریضیم میشه سر همون ب ...

همون روزانه بهم ریخته شده 

مخصوصا الان که میخوام واس آزمون بخونم یه صفحه میخونم بقیش تو گوشیم بعد اعصابم خورد میشه که چرا خوب نمیخونم

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
همون روزانه بهم ریخته شده  مخصوصا الان که میخوام واس آزمون بخونم یه صفحه میخونم بقیش تو گوشیم ...

من همیشه برای خودم تشویقی میذاشتم.یه سطر میخوندم و حفظ میکردم بعد با خودم تکرار میکردم اگه درست بود مثلا گوشی رو برمیداشتم جواب پیام دوستمو میدادم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نظم، اولین و مهم‌ترین قانون موفقیت است؛ همه ما نظم عمومی را قبول داریم اما وقتی صحبت از نظم شخصی می‌شود ممکن است دچار تردید شویم! داشتن نظم شخصی در زندگی باعث می‌شود که بهره برداری از امور مختلف به حد زیادی افزایش پیدا کند. نظم باعث تسلط و کنترل بیش تر بر کارها می‌شود. نظم قابل آموختن است و با تمرین کردن تقویت می‌شود. مهم ترین اصل تقویت نظم در زندگی، کسب عادت‌های جدید مثل برنامه ریزی کردن و انجام به موقع کارها است. ایجاد عادت‌های جدید و افزایش نظم در زندگی، نیاز به زمان دارد اما پس از عادت کردن به آن، زندگی بسیار لذت بخش‌تر می‌شود و تاثیرات خود را برجنبه‌های مختلف زندگی می‌گذارد. در ادامه مقاله به بررسی کامل نظم شخصی در زندگی می‌پردازیم. 

2824
2823
2791
2779
2792