2777
2789
عنوان

چرا من؟

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست
عزیزم من خودم تو خونوادم  دوقطبی داشتم  نگران نباش  فقط قرصت رو قطع نکنی  ان ...

اونا چکار کردن؟با بیماری

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
اونا چکار کردن؟با بیماری

دارو مصرف میکردن

کنترل شده بود

فقط ی مقدار تمرکزشون تو درس کمتر شده بود 

مثل قبل از بیماری نبود 

واحدای سبک تر برمیداشت

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو مصرف میکردن کنترل شده بود فقط ی مقدار تمرکزشون تو درس کمتر شده بود  مثل قبل از بیماری ن ...

تونستن شغل پیدا کنن ازدواج کردن؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
دارو مصرف میکردن کنترل شده بود فقط ی مقدار تمرکزشون تو درس کمتر شده بود  مثل قبل از بیماری ن ...

همسرشون می دونست دوقطبی هستن؟مشکل نداشت همسرشون؟با این مورد

تونستن شغل پیدا کنن ازدواج کردن؟

راستش اون شخص رو ک گفتم متاسفانه تو تصادف از دست دادیم. دانشجو بود

ولی پسر اشنامون هم افسردگی  دو قطبی دارن

کار میکنه وضعشم توپه. 

ازدواج هم کرده صاحب فرزند هم هست

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁