2777
2789
عنوان

کیا هستن جگر یا سنگدون مرغ میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جگر که دوست ندارم.ولی سنگدون گاهی مصرف میکنم.اگه بنا به ضرر باشه خود مرغم ضرره چون معلوم نیست طی چه فرایندی جوجه رو در عرض چند روز تبدیل به مرغ میکنن.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من طعمشو دوست ندارم زیاد. ولی با قیمت مرغ فک کنم در آینده پر و بال مرغم باید بخوریم. پوستش ک دیگه قس ...

🥺🥺🥺

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

سنگدون گیرم نیومده تا حالا ولی جگر. زیاد. خوردم میخوای ضررش کمتر. باشه دل بگیر همون مزه رو میده

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
منم میخورم البته جگر بیشتر ،،،، سنگدون زیاد دوست ندارم  خو بگیر بخور ،،ضرر نداره

والا خیلی شنیدم از مضراتش

جگر دیگه چرا 🥺 هیچ جوره ش خوشمزه نیست فقط نمک بزنی کباب کنی 🥺😍😋😋

خب همون کبابی یا سرخ شدش خوبه دیگه خیلی لطیفه

ازلحاظ تغذیه ای جگر مرغ و گوسفند وگاو خیلی فرقی نداره بعد هم اگه ضرره گاو وگوسفندهم ضرره اگه مرغ لاغ ...

واقعا🤔

واقعا🤔

بله عزیزم اما زیاده روی نکن توخوردنش

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
وااای مامانم انقد خوشمزه درست میکنه جیگرمرغو.اماتاحالا سنگدون نخوردم

بلدی دستورشو؟