2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐

چراعنوانت اینقدر ابهام داره 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

صلوات که فرستادم برا آقا امام زمان

ولی خیلی جالب نیس که همچین لفظی رو درمورد امام زمان به کارببری

یعنی چی عشقم😐😐😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

آفتاب شب یلدای همه 

گریه ی پشت تمنای همه 

مهدی جان 

هیچ کس یاد غریبیِ تو نیست 

گریه کن جای خودت، جای همه 

بی تو دارند همه می میرند 

زود برگرد مسیحای همه 

همه ی شهر به چاه افتادند 

مددی یوسف زهرای همه 

بنشین تا بنشانی همه را 

دربیار از نگرانی همه را

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

🚫کاربرمرد🚫خیلی مواظبم تو چ تاپیکایی حضور داشته باشم اگر در تاپیک غیرمرتبطی آنلاین بودم ممکنه حواسم نبوده باشه که محض اینکه مطلع بشم خارج میشم%👈در تاپیکهایی با مضامین مشاوره،سوالات حقوقی،سوال درباره ی قرص و داروها در خدمتم و اگر جایی ببینم که نظر و اطلاعات من بدرد کاربر میخوره دریغ نکرده و راهنمایی میکنم🌹توجه داشته باشید که این سایت محدودیت جنسی نداره شما در بدو ورود دو گزینه رو مشاهده میکنید۱مردهستین یا زن این یعنی هردو هم اقا و هم خانم میتونن حضور داشته باشن محتوای ۸۰ درصد از تاپیک هام ربطی به اسم سایت نداره و هم اقایون و هم خانما میتونن تبادل اطلاعات داشته باشند و استفاده ببرند🚫توجه داشته باشید هیچگونه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود و سوالات شما صرفا در تاپیکاها پاسخ داده میشود 🚫   🚫هرگونه بی احترامی و فحاشیه بی دلیل و صرفا بخاطر فعالیت ما در سایت در صورتیکه سایت این اجازه رو به ما داده فورا گزارش داده میشود🚫   الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم♥️

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖