2777
2789

دوست پسرم مهندس شرکت نفته،خیلی حساسه

من خودم بشدت ادم اهل کل انداختن و بحث هستم 

اصولا نمیتونم بیپسر بگم عزیزم و اینا 

ولی خیلی دخترای دوروبرم دیدم ک قربون صدقه دوست پسرا میرن و اینا 

تا بهش یکلمه مثلا نامحترمانه میگم یا عصبانی بشم یحرفی بزنم قهر میکنه میره،قاعدتا باید بیاد نازمو بکشه چون تقصیر خودشه ک عصبانی میشم☹

البته وقتی محبت میکنم و ینمه عشقولانه چاشنی حرفام میکنم زودی خر میشه و خام میشه و همه کاری میکنه ولی اگه بخام عادی بدون عشقولانه و اینا بحرفم قهر میکنه یا جواب نمیده و اینا ۳۵ سالشه

یعنی بقیه دخترا چجوری حرف میزنن؟یعنی پسرا همینقد لوسن؟؟؟؟؟

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه دوست پسر داشتم البته هیچوق از نزدیک ندیدمش و صداشم نشنیدم ولی خیلی نانازی بود هعی ناراحت میشد تقی به توقی😄

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

خب عزیزم شما که میدونی حساسه همیشه احترام بذار و به حرفایی که میخوای بزنی فکر کن  که متقابلا اونم بهت احترام بذاره یا به قولی نازتم بکشه

نمیدونم کاربری چندممه   من یه تپلی شادم  

داداش خودمم عصبی بود از وقتی ازدواج کرده خیلی اروم شده و به حرف خانمشه😐😐😐

خانمش خیلی مهربون و اروم میحرفه حتی وقتایی هم ک داداشم عصبانی میشه بازم بهش محبت میکنه😐😐😐

واقعا درک جنس مخالف واسم عجیبه

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

لطافت و کنترل خشم هم یه حدی داره

یه وقت دیدی بجای لطافت در مقابل عصبانیت و حرفای شما ،خشونت و مقابل ب مثل ب خرج داد

رفتار شما باید درست بشه

🚫کاربرمرد🚫خیلی مواظبم تو چ تاپیکایی حضور داشته باشم اگر در تاپیک غیرمرتبطی آنلاین بودم ممکنه حواسم نبوده باشه که محض اینکه مطلع بشم خارج میشم%👈در تاپیکهایی با مضامین مشاوره،سوالات حقوقی،سوال درباره ی قرص و داروها در خدمتم و اگر جایی ببینم که نظر و اطلاعات من بدرد کاربر میخوره دریغ نکرده و راهنمایی میکنم🌹توجه داشته باشید که این سایت محدودیت جنسی نداره شما در بدو ورود دو گزینه رو مشاهده میکنید۱مردهستین یا زن این یعنی هردو هم اقا و هم خانم میتونن حضور داشته باشن محتوای ۸۰ درصد از تاپیک هام ربطی به اسم سایت نداره و هم اقایون و هم خانما میتونن تبادل اطلاعات داشته باشند و استفاده ببرند🚫توجه داشته باشید هیچگونه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود و سوالات شما صرفا در تاپیکاها پاسخ داده میشود 🚫   🚫هرگونه بی احترامی و فحاشیه بی دلیل و صرفا بخاطر فعالیت ما در سایت در صورتیکه سایت این اجازه رو به ما داده فورا گزارش داده میشود🚫   الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم♥️

از اینی که فکرشو میکنی لوس ترن خیلللللیییییی لوسن . نگاه نکن سر کار یا بیرون خشکن دقیقا بر عکس اونیه که تو  جامعه نشون میدن 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care