2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا نصیب نکنه همچین فامیلی 

وای حتما یادم باشه اگه کسی شیرنی برام آورد برم با زورم که شده همشو همون شب بکنم تو حلق خودشو شوهر و بچش که یوقت یکی مثل این اسی نره پشت سرم بحرفه😂😂😂😂چقدر گدا گشنه زیاد شده😐

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
از بس شعور نداری با حرف زدنت

یکم فکر کن به حرفات.خب شاید نخواسته شیرنی براتون بیاره مگه برا خوردن میری جایی

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
انگار کیه که هرجا بره باید براش شیرنی تدارک بدن😑والا ما تو هیچکدوم مهمونیامون شیرنی نمیدیم.چقدر بعض ...

وقتی دعوت میکنی مهمون انتظار پذیرایی داره

معلومه از چه خانواده یی هستی پس

که مهمون دعوت میکنی نگات کن

منم پیش میاد شیرینی ندم ولی کسی بیاره خوشحال میشم ک بهتر میتونم پذیرایی کنم نه مثل شما ک قایم میکنی با شعور خانم

چه کاری بود شیرنی بردید خونشون خب واسه خودتون شیرنی میخریدید خونتون میخوردید😑 شیرینی بردید که خ ...

نه بردیم دعوت شده بودیم

خسبس بودیم ک دست خالی میرفتیم

مشکافی چیه

یه چیزی با نشاسته و شیر و شکر و گلاب درست میشه

فکر کنم برای شمال باشه...نمیدونم دقیق

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
وقتی دعوت میکنی مهمون انتظار پذیرایی داره معلومه از چه خانواده یی هستی پس که مهمون دعوت میکنی نگات ...

چی میگی تو کسی چیزی قایم نمیکنه ولی مجبورم نیستم برم برا مهمون شیرنی بخرم مگه شاهی؟

هرچی تویه خونه باشه میارم برا مهمون ماکه نمیگیم چیزی نباید بیاره جاریت که.بحث ما اینه که حرف تو غلطه که هم پشت سرش میحرفی هم چشت دنبال شیرینی بوده که بردی واسش

ما رسم نداریم چیزی که مهمان میاره رو جلوش بزاریم،زشت میدونیم هر چی میزاریم باید از خودمون باشه،شاید اینا هم همینطورن

خسته ام مثل زمانی که نیستی ، آه که تو همیشه همانی که نیستی...