2777
2789

چند شب پیش خواهرشوهرم اومد خونمون مشکافی درست کرد آورد...من گذاشتم فریزر

بعد یادم رفت براشون بیارم...فرداش در فریزرو باز کردم دیدم عه چه بد شد نیاوردم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه جاری دارم هرموقع میزیم خونشون چندتا نون خونگی یخ زده از تو فریزر درمیاره که معلومه نصفش یخ داره بعد میگه امروز واسه دخترت درست کردم 😐😂

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

حتما باید شیرینی ای ک برده بودید رو میاورد بخورید؟! عجیبه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

میخواستی شیرنی که بردی رو حتما برای خودت بیاره؟ افکارت باعث میشه بی ارزش بشی نه رفتار اونا خیلیا هدیه رو جلو مهمون نمیارن شاید فقط چایی تو خونش داشته مهم احترام و صمیمیت تو رفتارشه

چه کاری بود شیرنی بردید خونشون خب واسه خودتون شیرنی میخریدید خونتون میخوردید😑

شیرینی بردید که خودتون بخوریدش😱چه خسیس😐

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌

چقدر بده آدم واسه شکم بره خونه کسی😐

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
چایی قند که خیلی عالیه

شوهر منم عاشق چایی با قند😁اگر هزاران مدل شکلات و شیرینی باشه ولی باید قند چایی بخوره

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘