2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن گفت چیزی

بمن گفتن احتمالا دختره اما منتظرم انومالی مشخص بشه بعد برم خرید

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اره نه نگفتن بهم

ب من گفت پسره چند روز پیشم سونو کردم پسر بود ده روز دیگه هم میرم آنومالی 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
بمن گفتن احتمالا دختره اما منتظرم انومالی مشخص بشه بعد برم خرید

ب منم آن تی گف دختره و ی هفته پیش انونالی هم رفتم همینو گفت !

فک نکنم دیگه اشتباهی در کار باشه

میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟ ❤😍
منم آخر ماه میرم 

ان شاء الله همون موقع قطعی بهت میگن و ان شالله همونی باشه ک دلت میخواد 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
چند نفر بودن از رو عکس درست گفتن اخه

مطمعن باش شانسی بوده.پنجاه تا جنسیت که نداریم.

یا دختره یا پسر دیگه.یه حدسی میزنن شانسی درست میشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
واسه من ان ني گفت پسره.خودشو وا كرده بود.بعضيا هم خودشون جمع ميكنن

مال منم اونجاش قشنگ معلوم بود 😂😂😂