2777
2789

سریال نفس گرم 

ترویج ازدواج دوم 

واقعا اعصابم خورد میشه وقتی میبینم به چنین سریالایی مجوز پخش میدن و خیلی نرم تو مخ مردم میکنن که این کارا خوبه 😡😡😡

هاااا سلام کلاس خصوصی آموزش زبان برره ای وذارم هر که وخواد وگه هاااااااا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ک نگاه نکردم ولی خاک برسرش ن با این فیلمشون 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

فک کنم فیلم تنهایی لیلا روندیدی  اونم ببینی قشنگه بالامیاری 

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

من ک دیگ عمرا تلویزیون ببینم اینقدر همه چی مزخرفه

فقط اگه پایتخت و کلاه قرمزی و سریالای سروش صحت باشه میبینم 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
کی ازدواج دوم کرده. .علیار؟ 

نه عزیزم سریال نفس گرم همون حاج خانومه که شوهرش میره زن دوم میگیره و هی عزیز جان عزیز جان میکنه

من نمیدونم کدوم مردی انقدر پولداره که دو تا زن بگیره مگه اینکه از خودشون باشه که شکم گنده کردن و با ...

محمدرضاشریفی نیا😁

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
فک کنم فیلم تنهایی لیلا روندیدی  اونم ببینی قشنگه بالامیاری

دقیقا اونم خیلی بد بود 

یعنی یه پسر مذهبی و به شدت مومن نمیتونه حضور یه دختر با لباس معمولی رو تحمل کنه و مجبوره انگشتاشو بسوزونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز