2821
2789
عنوان

سیاست زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 14107 بازدید | 93 پست

خیلی خوب بود

فقط یه چیزی

نامزد من از یه سری مشکلات خونمون میدونه من بهش نگفتم اما همش میگه خیلی محدودت کردن خانوادت(چون تاحالا یبارم با دوستام نشد برم بیرون همش یا دانشگاه یا بیرون رفتن خانوادگی)

الان تو دعوا هم چندبار به روم آورده

این بده؟ چیکار کنم دیدش عوض بشه؟

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوب بود فقط یه چیزی نامزد من از یه سری مشکلات خونمون میدونه من بهش نگفتم اما همش میگه خیلی مح ...

سعی کن با حرف زدن دیدشو عوض کنی اینکه خانوادت محدود نیستن مثلا نگرانت بودن یا تو خودت نمیخواستی بیرون بری و از این حرفا

ولی خب چه میشه کرد وقتی میگی شما نگفتی و خودش متوجه شده، ولی میتونی یکم انکار کنی و کمرنگ ترش کنی

سعی کن با حرف زدن دیدشو عوض کنی اینکه خانوادت محدود نیستن مثلا نگرانت بودن یا تو خودت نمیخواستی بیرو ...

اصلا خیلی دیدش به خونوادم منفیه به شدت

حقم داره

ی سال و خورده ایه باهمیم خانواده ها هم میدونن ولی مامان من نذاشته باهاش برم بیرون با اینکه خانواد ها حرف زدن. همش بعد دانشگاهم همو میدیدیم الانم که کرونا شد و انلاین شد دانشگاه اصلا نمیبینیم همو

میگه بعد ازدواج همونقدر که گذاشتن من تورو ببینم منم میذارم اونا تورو ببینن

اصلا خیلی دیدش به خونوادم منفیه به شدت حقم داره ی سال و خورده ایه باهمیم خانواده ها هم میدونن ولی ...

نامزدی با محرمیت هستین؟؟

منظورم عقد یا صیغه محرمیته، اگه نه فقط صحبت شده و اسم نامزدی گذاشته شده، باید به نامزدت بفهمونی خیلیا با رفت و آمد این مدلی مشکل دارن باید شرایطشو جور کنه تا رسمی بشید،در این صورت من بیشتر حقو به خانوادت میدم چون فرهنگ ها متفاوته شاید از لحاظ نامزدت مشکلی نباشه ولی خانوادت خوششون نیاد و این طبیعیه

خیلی خوب بود فقط یه چیزی نامزد من از یه سری مشکلات خونمون میدونه من بهش نگفتم اما همش میگه خیلی مح ...

خب بگو اگر محدود بودن رو دوست نداری میتونی حمایتم کنی ک روابط اجتماعیم بهترو بیشتر بشه به رو آوردن نداره 

خب بگو اگر محدود بودن رو دوست نداری میتونی حمایتم کنی ک روابط اجتماعیم بهترو بیشتر بشه به رو آوردن ن ...

خودشم میگه خونه خودمون از این خبرا نیست هروقت هرجایی خواستی آزادی ولی واسه منم وقت بذاریا

اما میدونی اگه بخوام خونه همسر اینجوری آزادانه رفتار کنم پیش خودش فکر نمیکنه این پیش خونوادش اجازه آب خوردنم نداشت عقده ای شده؟

بابای من خیلی مخالف این همه سخت گیریه اما مامانم از موضعش پایین نمیاد خیلی سخت گیری اغراق آمیز شده

خودشم میگه خونه خودمون از این خبرا نیست هروقت هرجایی خواستی آزادی ولی واسه منم وقت بذاریا اما میدون ...

ولش کن دیگه اونجا زندگی خودته 

نه خو به همسرت بگو شرایط هرخونه فرق داره اونجا بزرگترا تصمیم میگرفتن چ کنیم اینجا خب خودمونیم ک عاقلانه تصمیم میگیریم بعدم میبینی حالا ک بمرور لازم میشه یه سریکارها روخودت بری بیرون خونه انجام بدی اینجوری کلا مجبوری بری 

مادرتم  فعلا چند صباحی ک مهمونشون هستی رعایت کن ولی باز واسه نامزدت کم نذار نمیتونی باهاش بیرون بری تلفنی تصویری محبتی جبران کن بعد یادت باشه همسرت برات میمونه همونطور ک پدرمادرت واسه هم موندن البته اگر همسرت سازشگرباشه و تمام امتیازای تورو نخواد مصادره کنه 

ولش کن دیگه اونجا زندگی خودته  نه خو به همسرت بگو شرایط هرخونه فرق داره اونجا بزرگترا تصمیم می ...

ممنون عزیزم از راهنماییت🌻🌻

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی ۶تاخواهرشوهردارم همراه با پدرومادرشوهرم همش دخالت بیجا و...دیگه کلا بهم ریختم از روز اول رو دررو بهم گفتن ماعروس نیادخونمون برامون مهم نیست پسرمون مهمه بخدا نه کاری باهاشون دارم نه آزاری چندوقت پیش سر سلام نکردن بچم که ۳سالش هست هرچی حرف زشت رو بهم زدن وبرام به صورت پیام فرستادن اصلا نمیتونم بی ادب باشم یا مثل خودشون بی حرمتی کنم لطفا راهنماییم کنید😔😔😔دیگه دارم دیوونه میشم  

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی ۶تاخواهرشوهردارم همراه با پدرومادرشوهرم همش دخالت بیجا و...دیگه کلا ...

واقعا شرایط سختیه من نمیدونم چی بگم، شما سعی کن همسرتو متوجه کنی که به قدر کافی خوبی و مشکلی با اونا نداری، نذار زندگیتو حال و هوای زندگیتو تحت تاثیر قرار بدن، سعی کن دوری و دوستی رو پیش بگیری 

امیدوارم مشکلت حل بشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز