2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردایی که میرن سراغ یکی دیگه

سه دسته هستن

یکی این که زنشون اونطوری که باید بهش نرسیده و کمبود دارن و تو خونه خیلی غرغر میشنوند

و دومی هم کلا سریع گول میخورن

و سومی هم کلا هیج کمبودی ندارن ولی کلا دوست دارن با یکی دیگه هم رابطه برقرار کن...که این آخری را باید زنده زنده پوستشون را کند

🤔🤔نمیدونم برام پیش نیومده هروقتم دردسترس نباشه میگه که مشترک مورو نظردردسترس نمی باشددنه اینکه خاموش باشه😕🤔

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
به نظر من اگه دیدی شوهرت با یکی دیگه هست  اول بشین فکر کن مشکل از کجاست بعد دنبال چاره بگرد.. ...

😢من که خیلی مغرور بودم میگفتم چیزی کم.نزاشتم اما خودش به زبون اومد و با شرمندگی گفت نتونسی نیازمو براورده کنی😢

همیشه لباس قشنگ میپوشم ته ارایش دارم حمامم به موقعس بدنمو همیشه تمیز نگه میدارم عطر مورد علاقشومیزنم اما از رابطه راضی نیس به زبون نیاورده اون روز تاحالا اون حرفا رو هم تو پیام زد وقتی اومد پیش سعی میکرد حرف نکشه طرف اون موضوع پیش مشاورم نمیره میگه ما مشکلی نداریم خودت کمکم کن درست میشم