2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 71 پست
سقط کردی خودت خواستی؟ 

اره سقط کردم خودم خواستم رفتم دکتر و ...همچی تموم 

پشیمون نیستم اتفاقا خوشحالم هستم ک نیومد تواین دنیا چون میدونستم نمیتونیم حالا حالاها چیزای رو ک میخاد براش فراهم کنیم از طرفیم پسرم یکسال و ۳ماهشه تازه 

.انشالله ک ۱۰سالش شد جبران میکنمو و یکی دگ میارم 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عکسشو گذاشتم نگاه کن 

عزیزم قطره چکونیا معتبر تره

اگ الان قطره چکونی گذاشتی جواب اون اوکی!

و اگم تاخیر داری 

احتمال بارداریت با وجود منفی بودن بی بی هست...برا بعضیا دیر نشون میده

ایشالله ک بار دار باشیی

اگ بودی لایکم کن بگو اینجا بهم

ذوق کنیییم❤😍😍😍😍😍

خدایا شکرت♥
مبارکه خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله منم این ماه باشم علایمت رو بگو چی ها داشتی؟؟ 

من همیشه یه هفته ده روز قبل از پری شدنم سینه درد و کمردرد و دل درد داشتم ولی این ماه ک باردار شدم هیچکدوم از این علائم ها نبود فقط تخمدان هام گهگاهی درد خفیف میگرفت در حد چند ثانیه فقط بعدش خوب میشد و اینکه ترشح سفید رنگ داشتم ب نسبت زیاد همین فقط..

ان شاءالله تو هم بارداری و بیای همینجاا اعلام کنی و از ته قلبم خوشحالی کنم برات و از خوشحالیت خوشحال بشم

طبق رسم نی نی سایتیااا بیا علایمتو بگو 😁❤

من همیشه یه هفته ده روز قبل از پری شدنم سینه درد و کمردرد و دل درد داشتم ولی این ماه ک باردار شدم هیچکدوم از این علائم ها نبود فقط تخمدان هام گهگاهی درد خفیف میگرفت در حد چند ثانیه فقط بعدش خوب میشد و اینکه ترشح سفید رنگ داشتم ب نسبت زیاد همین فقط..