2777
2789
عنوان

💚دلم تنگ شده 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من روز دعوا نبودم

انقد با تاپیکاش برا شوهرش گریه میکردم اخرم‌ گفتن دروغ بوده انگار

میمونه رو یادمه

تاپیک سوتیایه هارلیو یادمه

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
انقد با تاپیکاش برا شوهرش گریه میکردم اخرم‌ گفتن دروغ بوده انگار میمونه رو یادمه تاپیک سوتیایه هار ...

من کلا روزایی که دست یکی رو میشد نبودم

معلوم نیست کدوم کوری بودم 😹

💍♥ i said yes 

من کلا روزایی که دست یکی رو میشد نبودم معلوم نیست کدوم کوری بودم 😹

یه نفر دیگم بود عکس پروفش بیمکس بود کی بود اسمش؟

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
نمیدونم ولی اون موقع ها یه کاربری بود ایگوانا اونم باحال بود

عا شیطونکم دوس داشتم من 

اسم خودم توت فرنگی بود

نه بابا این دروغ نداشت اخه 

چطور این حرف رو میزنی

آدم ها تو واقعیت که باهم رفت و آمد دارن هم راست نمیگن😊

حالا نمیخوام قضاوت کنم خواستم بگم خیلی خودت رو درگیر نکن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗