دوفاستون تنطیم پریود و سفت کردن جای جنین در صورت بارداری...و..
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
عزیزم ما دکتر نیستیم منم اطلاعاتم را از نی نی سایتها دارم..از دکترت بپرس عشقم قسم خدا را نده...فدات شم
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
ازدکترت بپرس....منم این ماه اقدام داشتم با دارو..شوهرم یکم ضعیفه...خدا کنه بگیره...به حق حضرت رقیه
ببخشید عزیزم همش از استرسی که دارم دکترم که اینقد سرش شلوغه هی جواب ادمو نمیده باشه ممنون
نه اون دکتر باید جواب بده..پس میری ویزیت میری برای چی ...استرس بدترین چیزه....جیزی که سه ساله باهاش درگیرم...ولی از این ماه کنار گذاشتمش...سپردم دست اون بالایی....خدایی که من وتو همه موحودات را افرید...
ازدکترت بپرس....منم این ماه اقدام داشتم با دارو..شوهرم یکم ضعیفه...خدا کنه بگیره...به حق حضرت رقیه
انشاالله که میگیره به خودت حضرت رقیه متوسل شو منم ۱۴هزارتا صلوات هدیه به حضرت رقیه کردم که همه مادرهای منتظر دامنشون سبز شه منم خدا ی فرزند سالم وصالح بهم بده ازخدا ی سرباز امام زمان بخواه خدا خوب بخوای خوبترشو میده