2777
2789
عنوان

اونایی ک همسایه مادرشووووهرن بیان🎈🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 138 پست

ببین من قبل از بچه دار شدنم فقط وقتی شب شوهرم میومد یا قبل شام یا بعد شام یه سر میرفتیم میزدیم و ...

الان ولی یه دور صبح میریم با پسرم یه بارم بعد از ظهر..

کلا دوست ندارم زیاد برم....شام و ناهارم هر وقت دعوت کنه و بدون دعوت اصلا نمیمونم.

تا حالا خداروشکر گوش شیطون کر هیچ مشکلی نداشتیم....

ببین بلاخره چون نزدیکی ممکنه دلخوری پیش بیاد ولی نزار دلخوری تبدیل به کینه و بد بینی بشه....سعی کن خیلی چیزارو ندیده و نشنیده بگیری

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
منم دارم میرم بالا خونه مادرشوهر اومدم بخونم 🙂  ولی برام سواله چرا خودت اصرار کردی؟ منطقه خو ...

اخه من از مستقل بودن شوهرم مطمئنم ‌ و اینکه مامانش ب شدت ازش حساب میبره و میترسه ازش هرچی میشه اگه حس کنه من ناراحت شدم میگه توروقران ب پسرم نگی شر درست کنه برام😂

دوتا کاربری قبلیم تعلیق شد برا اعتراض ب تعطیل شدن تاپیک ها🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ورودي خروجيتون جداست وبدونه دعوت وقتوبي وقت نميان مزاحم بشن هيچ مشكلي نداره خيالت راحت اينكه گفته بيايدغذاتونوبخوريدبريدبخابيديه تعارف ولطفه شماميتوني قبول كني ميتوني هم بگي كه خيلي ممنون همين كه گفتيدواسم خيلي باارزشه ولي من راحتم باغذادرست كردن مشكلي ندارم ميخام كه شماهم راحت باشيدوبه وقتش چندوقت يكبارمزاحمتون ميشيم ولي هرروزازنظرمنردرست نيست اصلا،،بعدهم خودت خروقت دوست داشتي هرروزيايك روزدرميون يادورروزيه باربرويه سربزن بعدبياخونت خلاصه زيادرونده كه بخان همش بيان كيشيك بدن خانواده پسردوست دارن زيادبرن خونه پسرشون ولي خب عروس اذيت ميشه بعضياواسشون مهم نيست

راهکار خوبیه مرسی عزیزم 👌دیگه از این بهانه ها برا نرفتن ب ذهنت نمیرسه؟

حالا اون برا غذا، بعد از غذای ناهار هم اگه گفتن بیا بگو والا عادت دارم ظهر یه چرت بزنم و بعد کتاب بخونم شب هم که یا بیرونید یا حمام و.... حالا اگه وسطاش حوصله داشتی برو پیششون

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
پس چرا میگی بدبخت 😄

اشتباه ریپلی نکردی عزیزم؟😊

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

فقط محض خدااا نزار کلید خونه اتونو داشته باشن😭

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
منومادرشوهرو جاریم همسایه اییم😊🌹 البته من حیاطمو جدا نکردم هنوز دوست دارم تویه حیاط باشیم وقتای بی ...

من مجردم و خیییلیی دوست دارم پیش مادرشوهرم باشم 😍به حالتون غبطه خوردم برام دعاکنید ❤

اخه من از مستقل بودن شوهرم مطمئنم ‌ و اینکه مامانش ب شدت ازش حساب میبره و میترسه ازش هرچی میشه اگه ح ...

😶😶 خببب پس تو برو با خیال راحتم برووو فقط بروووو 😭😭 ایششش پززووو

‍# حسود پلاستیکی ‍

راهکار خوبیه مرسی عزیزم 👌دیگه از این بهانه ها برا نرفتن ب ذهنت نمیرسه؟

بگو ممنون. از شما به ما رسیده. حالا ان شاءالله مزاحمتون میشم. 

ببین با تعارف بازی بپیچون..  میکه بیا پایین تنهایی.. بگو خیلی دوست داشتم ولی کار دارم ممنون. یا بگو من که غریبه تیستم مامان. ممنون که به یادم هستید.. 

من هر وقت نمیخوام جیزی رو از مادر شوهرم قبول کنم میزنم به تعارف بازی  ...که نه به خدا دستتون درد نکنه. حالا ان شاءالله یه روز نیام مزاحمتون میشم. بی زحمت نمیذارمتون. این جیزا. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من مجردم و خیییلیی دوست دارم پیش مادرشوهرم باشم 😍به حالتون غبطه خوردم برام دعاکنید ❤

ان شاءالله عزیزم ازدواج موفقی داشته باشین وخوشبخت بشین🌹🌹ازمحبت خارها گل میشود

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.