2777
2789
عزیزم میشه بگی علایم بارداریتو و جنسیت؟؟؟

تهوع نداشتم رشد موهای بدنم کم شد اشتهام 3 ماهه اول کم بود از کباب و مرغ متنفر بود 2 ماه اول. ماست و دوغ دوس داشتم با خیار و هندونه شدیدددد. دختره بچم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من تو دوازده هفته نودونه درصد گفت ک درست بود اما جایی ک من رفتم عالی و پیشرفته بود

به خاطره این میپرسم داداشم ترکیه هست میخوام بگم چندتالباس بخره میترسم اشتباه شده باشه بعدالباس هابمونه رودستم

تهوع نداشتم رشد موهای بدنم کم شد اشتهام 3 ماهه اول کم بود از کباب و مرغ متنفر بود 2 ماه اول. ماست و ...

منم مرغ وگوشت بیزارم بوش حالموبدمیکنه امالبنیات راحت میخورم ویارهم زیادندارم فقط امروزحالم بدبود

دیروزرفتم ان تی گفت هفتاددرصدپسره 

درسته دیگه پسر ک زودتر خودشو نشون میده تازه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
میترسم بعدابگن اشتباه شده خریدام بمونه رودستم 

فعلا رنگای مشترک بگیر بعد از انومالی لباس بگیر ولی اگه جایی ک رفتی معتبره درست گفته