2777
2789

یسریاتون کلا عضوشدن ک انتقاد کنن 

باشه توخوبی توعاقلی خانوم مستقل کدبانوووو پولدار انیشتین تویی عقل کل تویی همه چیز تویی ولی سرت و از پشت بقیه بیار بیرون😊 بتوچه ک بقیه توچ سنی ازدواج میکنن یسریا دلشون میخاد تو قنداق عروس سن بتوچه؟ تو علامه دهری؟ ک تشخیص میدی 25ب بالا خوشبختی میاره؟ تو ک پیردختر بودی شوهرکردی  خیلی خوشبختی؟ 

یا اونی ک تاپیک زده چرا بچه دارمیشید ! بتوچه؟ سر سفره ات نشستیم؟ کارمیکنی خرجمون و میدی؟  دلمون میخاد بیست تا بچه بیاریم  تو سرت تو زندگیه خودت باشه بیکاره خاله زنک اصن توبرو یکاری کن ک بچه نیاری بما چه؟ 

احتمالا زنای توکوچتون سبزیشون تموم شده رفتن خونه تو ادامه ی خاله زنک بازیتو اوردی توسایت 

تونمیخاد مشکلات فقر و درجامعه ریشه کن کنی نمیخاد کودک همسری و ...... توبرو اول عیب زندگی خودتو رفع کن بعدبیا ب مشکلات ما فکر کن 💓

عکس های سونو رو فقط تو تاپیک تشخیص جنسیتم بزارید اونجا جواب میدم 🎀💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیر دختر؟! این حرف آدماییه ک ته ارزوشون شوهره دیگه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم بهترم میتونستی بگی .

متاسفانه این توهینا دو طرفه است ، اونایی که دیر ازدواج کردن به اینایی که زود ازدواج کردن میگن : بی فرهنگ ، هول شوهر ، شوهر ندیده ، نون خور اضافی ، اینام به اونا میگن : ترشیده و پیر دختر !

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

پیر دختر چیه😐قرن21خواهشا این الفاظ عقب افتاده رو. نگید  واقعا آدم از یه سری حرفا شاخ درمیاره اینجا

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙