2777
2789
عزیزم با بتا ۷۱ صد در صد بارداری فقط چن روز دیگه از بده اگه بالا رفته بود ک مشکلی نیستو بارداری سالم ...

ممنون گلم تونت هم گفته 50 به بالا بارداریه  دل گرم شدم با حرف هاتون مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم تونت هم گفته 50 به بالا بارداریه  دل گرم شدم با حرف هاتون مرسی

خواهش میکنم عزیزم انشاالله بارداری خوبو بی خطری داشته باشی 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
خواهش میکنم عزیزم انشاالله بارداری خوبو بی خطری داشته باشی 

ممنون گلم انشالله دکتر گفت جوابش نه نیست بعد  گفت مشکوکه گفتم بی بی هم زدم گفتم مثبت بوده گفت مثبته دیگه نگفت دوباره بیا تکرار گفت اگه می خوای سنو برو ولی خودم حالت تهوع دارم

ممنون گلم انشالله دکتر گفت جوابش نه نیست بعد  گفت مشکوکه گفتم بی بی هم زدم گفتم مثبت بوده گفت م ...

میتونیم نری چن هفته صبر کن ک بتا ب ۱۵۰۰ برسه ک ساک دیده بشه من هول بودم زود رفتم هیچی نشون نداد فقط دیواره رحمم کلفت شده بود گف نشونه بارداریه ولی احتمالا بارداری خارج رحم برو دوهفته دیگه بیا تو این دوهفته مردمو زنده شدم رفتم سونو هم ساک بود هم جنین هم قلبش تشکیل شده بود زود نرو ک استرس بگیری 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
میتونیم نری چن هفته صبر کن ک بتا ب ۱۵۰۰ برسه ک ساک دیده بشه من هول بودم زود رفتم هیچی نشون نداد فقط ...

آره صبر میکنم چون نمی تونم دوباره برم  شاید یه یک ماه دیگه برم تااون وقت علائم همم همشون میان